رئیس جمهور در جلسه امروز ستاد هماهنگی اقتصادی دولت گفت: مبنای اصلی دولت اجرای قانون توأم با عادلانه کردن یارانهها و جلوگیری از وارد آمدن فشار به سفره خانوارها است اما لازمه تحقق این هدف، تثبیت قیمتهاست.
به گفته حجتالاسلام رئیسی سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و اتحادیههای صنفی باید بر روند و فرایند قیمتگذاریها نظارت نموده و از افزایش بیرویه و غیرمنطقی قیمتها جلوگیری کنند تا بر اساس مولفههای موثر در قیمت تمام شده و سود منصفانه فروشندگان، قیمت عادلانه را تعیین و اطلاعرسانی کنند؛ سازمان تعزیرات نیز باید بر اساس قانونی که اخیرا تصویب شد با متخلفان به صورت قاطع برخورد کند.
به استناد ماده ۱۵ قانون نظام صنفی، عرضه کننده خرد مکلف است قیمت مصرف کننده را به شکلی که دقیقا برای مشتری و مصرف کننده قابل رویت باشد، روی قفسه و یا روی کالا درج کند.
در راستای اجرای طرح اصلاح نظام اقتصادی طبق اعلام سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، در مرحله پنجم درج قیمت تولیدکننده و مصرف کننده، ۹۰ درصد کالاها مشمول شده اند و در مرحله ششم نیز مابقی کالاها به این طرح میپیوندند.
به گفته عباس تابش رئیس سابق این سازمان، این رویه باعث ایجاد رقابت بین فروشندگان میشود بطوریکه یک نفر ممکن است به جای اینکه ۱۵ درصد سود خرده فروشی بگیرد با ۱۰ درصد سود خرده فروشی، مشتری بیشتری جذب کند و فروش بیشتری داشته باشد.
از سویی دیگر رئیس سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرده با هر گونه احتکار و گرانفروشی برخورد قاطع و توام با سرعت خواهیم داشت و این برخوردها ادامه دار خواهد بود.
احمد اصانلو در این درباره گفت: تذکر جدی به اصناف و واحدهای تولیدی میدهم که احتکار و گرانفروشی نداشته باشند با توجه به اختیاراتی که به سازمان تعزیرات حکومتی داده شد بنا داریم در کمترین زمان ممکن و با سرعت و قاطعیت به پروندهها رسیدگی کنیم.
مقامات قوه قضائیه نیز تاکید کرده اند با تمام توان در موضوعات «مدیریت ارز» و «کنترل بازار» و همچنین «مقابله با گرانفروشی و احتکار» به دولت کمک خواهد کرد تا از ناحیه سودجویان گزند و آسیبی به معیشت و سفره مردم وارد نشود.
در این جلسه همچنین گزارشی از وضعیت بازار پس از اجرای برنامه مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها و گزارشی نیز از میزان ذخایر و روند تامین کالاهای اساسی و نهادههای دامی از طریق تولید داخلی و واردات، با توجه به فراوانی و کفایت اقلام مذکور رئیس جمهور بر تسریع و تسهیل روند توزیع مناسب آنها در استانها و شهرستانها تاکید کرد.
در پایان این جلسه نیز بازار ارز و تدابیر بانک مرکزی برای ساماندهی و انسجام بخشی این بازار مطرح و با توجه به وجود و در دسترس بودن منابع ارزی کافی و بیسابقه در بانک مرکزی بررسی و مقرر شد برابر قوانین جدید در مورد برخورد با فعالان غیرمجاز در بازار ارز، با افراد سودجو و فرصت طلب بویژه دلالان و پایگاههای نامعتبر در این زمینه برخورد و از توانمندیهای موجود کشور برای مدیریت منابع و تثبیت نرخ ارز استفاده شود.
که اینهمه بنیان خانوادهها از این بیشتر متلاشی نشود
چون اکثر خانم های فقرا.ازرشدت فقر و امتیازات کمیته امداد و بهزیستی به خاطر تحت پوشش قرار گرفتن از همسرانشان طلاق میگیرند که زیر نهادهای حمایتی قرار بگیرند اما آسیب های بعد از طلاق بیشتر از بیش میشود برای خانواده و فرزندان به همه افراد ایرانی یارانه پنهان واقعی بدهید که خودشان مدیریت کنند
ننگ بر شما
اصلا شما رو چه به اداره کشور ۸۰ میلیونی
وضع همینه
حق این مردم این نیست ..
اصلا مگه توی نجومی خرج و هزینه و تورم را درک می کنی ؟؟؟!!!
سرت تو بیت المال و پول هنگفت آستان قدس است حق داری نفهمی درد ملت را !!!!!!
رفتم دو کیلو شیر اکیلو ماست و یه قالب پنیر که نمیدونم وزنش چقدر بود ولی حدود ۴۰۰گرمی میشد گرفتم گفتم چقدر میشه گفت ۸۴۰۰۰تومن گفتم پیش خودم گفتم اگه ما نون پنیر خالی هم بخوریم یارانه پرداختی کفاف نمیده وگرانی بقیه اقلام چی جناب رییسی قرار بود حال زندگی ما فقرا بهتر بشه اینکه بدتر شد خیال نکن برای خانواده چهار نفره یارانه اضافه شده ویک میلیون ۲۰۰۰۰۰تومن شده با همون ۴۵۵۰۰ تومن هیچ فرقی نداره اینکه دلت برای من بسوزه خوبه ولی اگه بخوان پشه مزاحم کسی را بزنند با سنگ بسرش نمی کوبند
افراد فرودستی خانه ها و آپارتمانهای کوچک 50 تا 60 متری (در حکم آلونک سرپناه) در حواشی شهرهای بزرگ خریدن، باز هم متضرر و فقیرتر شدند! چونکه به دلیل قولنامه ای بودند و عدم رسیدگی شهرداری و سایرنهادها برای امور رفاهی مثل آسفالت و بهداشت غیره، خیلی پایین تر تورم خانه های به اصلاح بالاشهر رشد قیمت داشتند، اگر خانه حاشیه 100 شد دویست میلیون، خانه یک میلیاردی بلاشهری شد 5 میلیارد! آنها دوسر سود کردند ثروتمندان!
اما حاشیه نشین فقیر، عملا ارزش دارایی یک عمرشان دو تا سه برابر کمتر شد!، هم چند برابر از تورم سود بردند و هم چون خانه هایشان سنددار است از امکانات وثیقه وام برخودارند، در حالی خانه های قولنامه وکالتی را بانکها بعنوان وثیقه قبول نمیکنند و فقرا نمیتوانند وام بگیرند!
پیشنهاد میشود دولت قانونی وضع کند لااقل خانه های وکالتی بتوانند بعنوان وثیقه وام و خرید خودرو و.. امثالهم باشند، یا سند رایگان موقت یک تا سه ساله بدهد تا بتوانند ملک خود را وثیقه وام قرار دهند.
ساقه طلایی 14000 علی برکت الله
الان اصلا فشار نیست.
یک بطری شیر ۲۴ هزار تومن
باید اسمش گذاشت فشار قرن
حالا وای جی سی میخای سانسور کن
وقتی همه دارند گله میکنند که چرا این همه قیمت ها افزایش یافته نشان دهنده شکست دولت است
قبول داریم عده کمی پول دستشان آمد اما این به معنای عموم جامعه نیست
مثلا رفته بودم تعویض روغن خودرو ۱۲۰ هزار تومان گران کرده بود به بهانه افزایش قیمت روغن و ماکارانی
فکر نکنم که کسی جلوشون رو بگیره چون دلیل دارند
آقای رئیسی این 300 تومان رو بیشتر کنید تا کمرهامون بیشتر از این خم نشده
و از مسئولین دولتی تقاضا میکنم اسم عدالت رو نبرند ، چون عدالت خیلی مقدس است .
بخدا همه ی شما باید روزی پاسخگو باشید ، این چند روز دنیا با هر ستمی که باشد تمام خواهد شد . والسلام
یه ساندویچ هم دیگه نمیتونیم بخوریم :|
از بس که اجناس هر روز ارزونتر از دیروزه دارم کلافه میشم
خدایا من این همه خوشبختی محاله