مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت: اگرچه تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در این استان مشاهده نشده است، اما مردم موازین بهداشتی را رعایت کنند.
به گفته سهراب عاقبتی، تب کریمه کنگو نوعی بیماری شغلی است و کسانی که با دام زنده و یا فراوردههای دامی سر و کار دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری ویروسی هستند.
او میگوید: شهروندان برای احتیاط بیشتر، گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز مجاز عرضه فرآوردههای خام دامی که تحت نظارت دامپزشکی است، تهیه و دست کم ۲۴ ساعت قبل از مصرف، در یخچال نگهداری کنند.
تب کریمه کنگو از جمله بیماری مشترک میان انسان و دام است که در فصول گرم خطر شیوع آن افزایش مییابد.
بیشتر بخوانید
در سال های گذشته در استان گیلان موارد معدودی از این بیماری دیده شده بود.