علیرضا وجهی، با یادآوری تحصیل بیش از ۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه تهران و اسکان حدود ۱۰ هزار دانشجو در خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه، نسبت به افزایش مصرف دخانیات در بین دانشجویان در طول سالهای اخیر ابراز نگرانی کرد.
او گفت: استعمال دخانیات علی رغم داشتن بار اجتماعی منفی و اطلاعرسانیهای معمول در خصوص مضرات آن، یکی از شایعترین رفتارهای پرخطر به خصوص در نسل جوان است.
او گفت: هر چند آموزش و اطلاعرسانی در زمینه کاهش مصرف دخانیات کمککننده خواهند بود؛ اما مهمترین گام برای کاهش مصرف دخانیات، خودباوری است که میتواند منجر به خودکنترلی شود.
به گفته وجهی، افراط و تفریط والدین در مراقبت از فرزندان، یعنی بیتوجهی زیاد یا کنترل بسیار شدید آن ها میتواند به جوان ضربه بزند و او را به سمتی ببرد که در سنین جوانی در معرض خطر جدی باشد.
رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران درباره راهبردهای مناسب برای کاهش مصرف سیگار در دانشگاه، گفت: همراهی استادان، کارکنان و دانشجویان در برخورد با مصرف دخانیات، به همراه افزایش قانونمداری و مشارکت برای فرهنگسازی ضروری است.
او گفت: شاید از این طریق نتوان باعث ترک مصرف سیگار شد؛ اما حتماً با این مشارکت میتوان شاهد کاهش تدریجی مصرف سیگار بود. اگر مصرف سیگار محدود شود، مشکلات زیاد و بعدی را نیز محدود کردهایم.
نشست تخصصی «جهانی بدون دخانیات» توسط معاونت دانشجویی دانشگاه تهران با همکاری دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت، دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات با مشارکت بیش از ۲۰۰ نفر از متخصصان، کارشناسان و روسای مراکز مشاوره و بهداشت دانشگاهها به صورت حضوری و مجازی در سالن امیرکبیر دانشگاه تهران برگزار شد.
این همه فشار روحی و اقتصادی رو دوش دانشجو
اینهمه نا امیدی از تحصیل کردن دانشجو
این بی ارزشی که دانشجو داره یه دونه تسحیلات مناسب حتی نمیتونه بگیره چون سربازی نرفته
ضعف شخصیتی؟؟؟!!!