در جلسه امروز سهشنبه شورایعالی انقلاب فرهنگی به ریاست رئیس جمهور ، سیاستهای آموزشی و نیز سنجش و پذیرش، با هدف تامین عدالت آموزشی در راستای ایجاد فرصت برابر برای دانشآموزان مناطق محروم در ورود به دانشگاه و به ویژه رشتههای پرطرفدار دانشگاهی بررسی و به تصویب نهایی رسید.
همچنین اعضای شورایعالی انقلاب فرهنگی در ادامه مباحث خود برای اصلاح شیوه سنجش و پذیرش دانشآموزان در ورود به دانشگاه، به منظور کاهش فشار روانی ناشی از تعیین تکلیف ۱۲ سال تحصیل آنان در آزمون ۴ ساعته کنکور، سهم کنکور از سنجش توان علمی دانشآموزان را از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد کاهش دادند. بر این اساس ۶۰ درصد سهم سنجش توان علمی دانشآموزان نیز بر اساس سوابق تحصیلی سه سال آخر دبیرستان آنان تعیین میشود.
سیاستهای جدید به تدریج و در مدت ۴ سال عملیاتی خواهد شد به این نحو که در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ فقط نتایج تحصیلی سال دوازدهم دانشآموزان، در سال ۱۴۰۴ نتایج تحصیلی سالهای یازدهم و دوازدهم و در سال ۱۴۰۵ نتایج تحصیلی و معدل سالهای دهم تا دوازدهم تعیین کننده سهم ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در سنجش و پذیرش دانشآموزان در دانشگاه خواهد بود.
بر این اساس کنکور سالی ۲ بار و تنها از دروس تخصصی هر رشته برگزار خواهد شد و سهمی ۴۰ درصدی در سنجش توان علمی داوطلبان ورود به دانشگاه دارد.
همچنین دانشآموزان مجاز خواهند بود برای بهبود معدل و سوابق تحصیلی خود، تا ۱۰ بار در امتحانات سالهای دهم، یازدهم و دوازدهم دبیرستان شرکت کنند.
جزئیات دقیق سیاستهای جدید سنجش و پذیرش دانشجو متعاقبا از سوی دبیرخانه شورایعالی انقلاب فرهنگی، سازمان سنجش و وزارت آموزش و پرورش اعلام خواهد شد.
ایول منکه راضیم انشالله که لغو نشه
)دوستان سوابق تحصیلی شامل آزمون هایی میشه که به صورت کشوری
و هماهنگ دادید . پس اونایی که دهم بودن پارسال نگران نباشن. اونا تاثیر نداره.
ولی اگه من بودم کنکور رو سامان می دادم. مثلا عمومی را در یک روز و اختصاصی را در یک روز دیگر برگزار می کردم. فقط کنکور ای کیو های بالا رو مشخص می کنه.
البته همه به شرطی خوبه که هم امتحانات و هم کنکور استاندارد باشه و سوالات لو نره و مثل راهنمایی نمره ها کیلویی نباشه
اینطوری فشار از روی دانش آموز برداشته بشه ،چرا لقمه را اینجوری تاب میدن ،سوالات هم اینطوری کم تر میشن زمان بیشتری برا حل دارن
وضعیت مملکت گویای بی لیاقتی شماهاست و نیازی به قضاوت نیست.
اونایی هم که بااین طرح موافق اند دانش آموزان تنبلی هستن که دلشون رو خوش کردن به ضرب و زور امتحان نهایی میتونن شانس قبولی خودشونو بیشتر کنن یااینکه به سرگروه ها و مراقب ها رشوه بدهند نمره بگیرند.
این طرح به ضرر همه هست مخصوصا دانش آموزایی که زحمت میکشن.
من دانش آموز کنکوری هستم
این اتفاقات برای من مسئله ای نیست چون کنکور کلا شرایط خاصی داره و باید تلاش کرد و من هم انتظار نداشتم که شرایط کنکور آسون تر بشه.
ولی خواستم نظراتی که از کارشناس ها تا حالا شنیدم رو منتقل کنم
الان با هر کارشناس یا مشاوری که در این باره صحبت میکنم
این کار رو بیهوده میدونه و نظرشون اینه که قرار بود که شورای انقلاب فرهنگی با این کار فشار کنکور رو برای بچه ها قدری کمتر کنه! و همش حرف این بود که استرس بچه ها کمتر بشه و ....
ولی اینطور که من با مشاور ها صحبت کردم. همه عزیزان به من گقتند کار برای پذیرش سخت تر شده و قراره که فشار بیشتری به بچه ها بیاد و به نظر کار برای بچه های مناطق کم تر برخوردار خیلی سخت تر میشه و....
حالا عزیزان وقتی قراره یک کار خیلی حساس بکنند چرا از دیگران مشاوره نمی گیرند و خوب بد کار رو نمی سنجند
هفت خان رو رستم رو که برای ما کردید هشت خان ولی اگه بکنید ۱۰۰ خان هم من کوتاه نمیام و باید بهترین نتیجه رو بگیرم
حرفم اینه که راست و حسینی میگفتید قراره شرایط پذیرش در دانشگاه ها رو سخت تر کنیم و این هم برنامشه
دیگه اینقدر سرکار گذاشتن نداشت
چه سودی براتون داره ....
مگر برای آرامش من کنکوری این طرح را تصویب نکردید ؛آقا ما مخالفیم چرا کار خودتونو میکنن ...
بعدم ده بار امتحان نهایی یعنی همه اکثریت ۲۰ بگیرن خوب بازم که رقابت اصلی توی کنکور پس چه کاری شد آخه ...
شما اگر خیلی می خوای از استرس ما کم کنی مثل آمریکا یک آزمون بزار فارغ از رتبه بندی هرکی حد نصاب نمره را آورد وارد رشته پزشکی و ... رشته دلخواهش بشه این یعنی عدالت .............
ملت هر کاری دولت بکنه خوب یا بد مخالفه پس شما همین کار رو که به عدالت نزدیکتره انجام بدین
اصلا عدالت نزاشتید برا ملت
طرف ۱۸ سالش نشده از استرس کارهاتون ریزش مو گرفته خب بس کنید این رفتارهای بی فکرو
این طرح ها بیخود هستن اصلش باید در همه حرفه ها
در این مملکت جایگاه خودش را داشته باشند وقتی
به دلیل نبود شغل وکار رشته های مهندسی بی ارزش
می شوند برای خیلی از شغل ها که با دیپلم می شود
انجام داد مدرک کارشناسی می خواهند این معزلات
پیش می اید داستان کنکور وبقیه مسائل.....
باید تفاوت زیاد بین حقوق ودستمزد بین مشاغل نباشد
تا هجوم به دانشگاه برای رشته های خاص به وجود اید
آخرشم میبینیم پای داماد یکی در میونه
فساد عظیم و تراژیک، که منجر به نفوذ عوامل مستعد فساد و خیانت در نهادهای کشوری شده با دو بلای خانمانسوز مدرکگرایی و مدرکفروشی، اجش در بحران کرونا شاهد بود در آزمونهای آنلاین عملا شغل کاذب حرام تست زنی باب شده، مراکز آموزشی با ظاهر قانونی (اما صوری و تقلب و جلسات نمایشی و آموزش دروغین مجازی و آنلاین) دارند نسلهای آینده کمسواد یا تقریبا بیسواد تحویل میدهند، افرادی که بر اثر ترویح کدرکگرایی توسط مافیای فساد ضد علمی، عملا افراد شاغل و جویای کار - حتی میانسال- مجبور میکننند به دنبال به خریدن مدرک دیپلم یا مهارتی یا دانشگاهی، در شغل خود باقی بمانند و یا راتقای شغلی و استخدام شوند!
حالا بجای اینکه بساط فساد آموزشی آزمون های الکترونکی آنلاین وامتیاز برگزاری آزمون و دادن نمره از مدارس و مراکز مهارت آموزی (نمونه فاجعه بارش در مراکز تحت مجوز وزرات ارشاد است)، میخواهند کنکور را آنلاین کنند و کار سطح آموزشی همین اندک مراکز دولتی که به ضرب نمره حضوری جدی، دانش آموز و دانشجوها را مجبور به خواندن و مطالعه و دانش فراگیری میکنند را نابود کنند! متاسافنه اثبات شده به جز اقلیتی، عموما بخاطر پارتی بازی و عدم وجود عدالت استخدامی و انگیزه نخبگی، فروپاشی اخلاقیات و ایمان و بخصوص حلال و حرام، تبدیل به نسلی تنبل و متقلب و مستعد فساد و خیانت کنند.
جلوی این مافیای ضد علمی کشور بگیرید و تمامی راههای این فساد خانمانسوز که چند نمونه اش گفته شد زودتر بگیرید.
در حالی عامه مردم از فساد اقتصادی دائما شکوه میکنند، اما تقریبا هیچ حساسیتی به فساد آموزشی ندارند! در حالی است تمام مفاسد فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و حتی معضلات خارجی مثل تحریمها و... همگی بر میگردد به نفود افراد نالایق و فاسد و خائن در نهادهای کشوری، این افراد قطعا بیسواد و کمسواد هستند در مقامهایی که حقشان نیست منصب گرفتند و امروز کشور به انواع فلاکت اقتصادی و سیاسی و مشکلات تحریم گرفتار کرده اند! سکوت امروز مردم در برابر ادامه فساد اموزشی و تعمیقش با برنامه های فسادزایی مانند الکترونکی کردن و آزمون آنلاین، قطعا سالهای بعد فجایع بدتری کشور فرو برده و کشور زا به ویرانه ای از جهل و ظلم تبدیل میکند.
می دونید هر سال بخاطر استرس کنکور چن نفر خودکشی می کردن؟
به نظر من دانش آموزای تنبل مخالف تاثیر قطعی معدل هستن چون سخته شونه برن تشریحی بخونن و انقدر به حرف مافیا های کنکور گوش کردن عین یک برده به کلاس تست و پول ریختن به گلوی سازندگان کتاب تست عادت کردن
اگه کسی بیاد بگه امتحان نهایی هم باهثمیشه کتاب و کلاس آموزشی ایجاد بشه من در جوابش میگم امتحان تشریحی دادن نیاز به کلاس و کتاب نداره چون حداقل بهتر از تست های فضایی کنکور هست که خارج از کتاب طرح میشد هر سال هم سختتر میشد
دست شورا درد نکنه از استرس کنکور کم کرد
بیشتر دانش اموزای تنبل مخالف کنکور هستند.
کار غیر کارشناسی است نیاز به چکش کاری داره
کنکور سالی دوبار «خوب» است
تاثیر۶۰ درصد برای امتحانات «بد» است
۱. فقط و فقط افراد پول دار شانس راهیابی به دانشگاهها را دارند چون فقط این افراد می توانند سوالات امتحانات نهایی را بخرند ، در موسسات و کلاس های ویژه ثبت نام کنند، در بهترین مدارس ثبت نام کنند و ....
۲. دانش آموزان مناطق محروم که تا کنون با کمترین امکانات به دانشگاههای درجه ۱ و رشته های عالی ورود پیدا می کردند دیگر شانسی برای ورود به دانشگاه نخواهند داشت.
۳. تقلب در امتحانات نهایی بسیار گسترده می شود.
۴. امکان شرکت چندین و چند باره در امتحانات نهایی بسیار غیر منصفانه هست. بالاخره باید تفاوتی بین دانش آموزان باشد و حتما این تفاوت به طور طبیعی هست ولی با این کار موجب می شوید که همه دانش آموزان به هر طریقی ولو تقلب و رشوه و خرید سوالات و ..... نمره های یکسان بگیرند ، چه بسا دانش آموزان ضعیف نمره های عالی بگیرند و برعکس.
۵. ای خدا یا ما را بکش یا از دست انسان های بی فکر و بیسواد نجات بده.
۶. باشگاه خبرنگاران منتشر کن لطفا.
و حذف عمومی هم کار منطقی هست چرا اون کسی که پزشک یا مهندس میخواد بشه
باید عمومی بخونه در حالیکه هیچ تاثیری تو آیندش نداره
من سرطان داشتم تغییر رشته ای هستم و معدلمم ۱۰
حالا میلیون ها نفر مثل منن و ی مشکلی دارن ک معدلشون خرابه
گفتی عدالت آموزشی منطقه ما(شازند اراک )امکانات اموزشی صفر
چرا شعر غزل میگی عامو بیا پایین سرمون درد گرفت عدالت کجا بود تو این مملکت ؟
نشد یبار یکاری کنید ک بگن خدا پدرتونو بیامورزه
با این کار باز تفاوت مدارس بیشتر خودش رو نشون میده ، فاتحه مدارس پایین شهر خوندست