ایمانیه:

ازدواج دانشجویان یکی از ضرورت‌های برنامه‌ریزی‌های فرهنگی در سطح دانشگاه‌ها است

استاندار فارس گفت: مقوله ازدواج دانشجویان و تشکیل خانواده از سوی آن ها، یکی از ضرورت‌های اصلی برنامه‌ریزی‌های فرهنگی در سطح دانشگاه‌ها است.

نشست مشترک هیئت رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه سلمان فارسی کازرون با حضور ایمانیه استاندار فارس و همچنین فرماندار ویژه کازرون و به منظور معرفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه در جهت تعامل با فضای اجتماعی و نقش‌آفرینی توسعه‌ای آن و نیز در جهت کمک به تقویت دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در دفتر استاندار فارس برگزار شد.

محمدهادی ایمانیه استاندار فارس، در این نشست با پراهمیت توصیف کردن جایگاه دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه در سطح کشور، ضمن ارائه راهکار‌ها و راهبرد‌هایی در جهت کمک به روند توسعه‌ای و تسهیل حرکت دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بر ضرورت نقش‌آفرینی دانشگاهیان در سطح جامعه تأکید کرد.

او، این نقش‌آفرینی‌ها را بخشی عمده از مسئولیت اجتماعی آن‌ها در برابر جامعه برشمرد و با تأکید بر مقوله ازدواج دانشجویان و تشکیل خانواده از سوی آن ها، این مهم را به عنوان یکی از ضرورت‌های اصلی برنامه‌ریزی‌های فرهنگی در سطح دانشگاه‌ها قلمداد کرد.

استاندار فارس همچنین انجمن‌ها، کانون‌ها و سایر تشکل‌های دانشجویی را بازو‌هایی موثر و مهم برای برقراری ارتباط با جامعه برشمرد که می‌توانند در کنار زمینه‌سازی مناسب برای ارائه خدمات دانشگاه به جامعه، موجب پرورش نیرو‌های مستعد برای آینده کشور نیز باشند.

ایجاد بسترهای گوناگون برای نقش آفرینی دانشگاه و دانشگاهیان

غریب فاضل‌نیا رئیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در این نشست ضمن معرفی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های ایجاده شده و تشریح دستاورد‌های این دانشگاه در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی گفت: در هدف‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های دانشگاه سلمان فارسی کازرون تلاش کرده‌ایم تا در کنار ارائه خدمات علمی و آموزشی به دانشجویان، بستر‌های گوناگونی را برای نقش‌آفرینی دانشگاه و دانشگاهیان در سطح جامعه ایجاد کنیم.

او گفت: ذیل راهبرد‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و چشم‌انداز‌های توسعه‌ای استان فارس که همواره مورد تأکید مدیریت ارشد استان بوده است، در تلاش هستیم در فرایندی هم‌افزا و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف ملی، منطقه‌ای و محلی، در جهت تقویت دانشگاه سلمان فارسی کازرون، بستر‌های بیشتر و مناسب‌تری برای نقش‌آفرینی‌های مطلوب‌تر اعضای هیئت علمی توانمند، دانشجویان مستعد و مجموعه امکانات ساختاری و مراکز وابسته به این دانشگاه در راستای کمک به حل مسائل جامعه ایجاد شود.

غریب فاضل‌نیا همچنین از قرار گرفتن ساختمان دانشکده علوم پایه و ساختمان سلف سرویس پردیس ۷۸ هکتاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون در مراحل نهایی آماده شدن جهت بهره‌برداری خبر داد.

او گفت: در جهت تقویت فضای کالبدی دانشگاه و حرکت در مسیر توسعه آن، علاوه بر اینکه تدوین سند راهبردی دانشگاه را دنبال کردیم و اکنون این سند در مراحل نهایی قرار دارد، ساختمان دانشکده علوم پایه پردیس دانشگاه سلمان فارسی کازرون را با ۵ هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنا به مراحل نهایی بهره‌برداری رساندیم و امیدوارم با افتتاح این ساختمان و آغاز بهره‌برداری از آن، علاوه بر افزایش سرانه فضا‌های دانشگاهی در غرب استان فارس، بتوانیم گام‌های بیشتری را در جهت توسعه دانشگاه سلمان فارسی کازرون که همواره از سوی مردم و مسئولان این شهرستان مورد توجه و تأکید بوده، برداریم.

محمدعلی بخرد فرماندار ویژه شهرستان کازرون نیز در این نشست، دانشگاه سلمان فارسی را یکی از ارکان و تکیه‌گاه‌های مهم توسعه‌ای این شهرستان برشمرد و گفت: ظرفیت‌های این دانشگاه می‌تواند در جهت توسعه شهرستان مورد استفاده قرار گیرد و از این طریق فرصت بیشتری برای حضور دانشگاهیان در سطح جامعه و کمک به حل مسائل آن ایجاد شود.

او گفت: این دانشگاه ظرفیت‌های مناسبی دارد که با پیوند دادن هرچه بیشتر آن‌ها به جامعه و همچنین توسعه آتی آن متناسب با ظرفیت‌ها و اقتضائات شهرستان کازرون، زمینه مناسب‌تری برای توسعه شهرستان فراهم آورد.

در این نشست همچنین احسان منبری معاون مالی و اداری دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته در جهت توسعه دانشگاه، به مرور برخی از چالش‌ها و مسائل پیش‌روی آن و تشریح برنامه‌ریزی‌های مرتبط با آن‌ها پرداخت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار