مهران فاطمی گفت: به دنبال این هستیم استان یزد را به عنوان استان بهرهور و نوآور در کشور معرفی کنیم.
به گفته او، این هنر ما است که بتوانیم با مقوله نوآوری، فناوری و بهرهوری سرمایه را افزایش دهیم.
او می گوید: به علت اینکه باورپذیری، فرهنگ بهرهوری، اعتقاد قلبی و التزام عملی به این مساله تاکنون در استان وجود نداشته است، ابراز تاسف کرد.
فاطمی گفت: دستگاههای اجرایی و شرکتهای دولتی در استان آنگونه که شایسته است به مساله بهرهوری توجه نکرده و یا در حد رفع تکلیف به ارایه یکسری گزارشات در این زمینه بسنده کردهاند.
استاندار یزد گفت: با وجود محدودیتهایی زیادی که روبه رو هستیم اگر به مساله بهرهوری توجه نکنیم و کلیه عناصر و مولفههای زیستبوم فناوری را در این زمینه درگیر نکنیم، کاری از پیش نخواهیم برد.
مجید دهقانیزاده رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد گفت: اعضای جدید کارگروه ارتقای بهرهوری استان از سوی استاندار انتخاب و منصوب شدند.
او می گوید: با بررسی اقدامات گذشته در کارگروه ارتقای بهرهوری استان و استفاده از این تجربیات میتوان برای آینده این کارگروه نقشه راه مناسبی داشته باشیم.
به گفته او با هدف تحقق رویکرد یزد- استان بهرهور قرار است تفاهمنامهای بین استان و سازمان ملی بهرهوری منعقد شود.
جعفر رحمانی معاون آمار و اطلاعات سازمان مديريت و برنامهريزی استان یزد به ارایه گزارش اقدامات انجام شده در کارگروه ارتقای بهرهوری استان طی سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ پرداخت و شرح وظایف این کارگروه را تشریح کرد.
او می گوید: ریاست کارگروه بهرهوری استان برعهده استاندار است و رئیس این کارگروه میتواند برای جلب مشارکت در برنامهریزی ارتقای بهرهوری نسبت به دعوت از سازمانهای مردم نهاد (سمنها) و تشکلهای صنفی استان در جلسات کارگروه اقدام کند.
رحمانی تشکیل کارگروه ارتقاء بهرهوری استان ذیل ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان یزد، اجرای طرح پژوهشی ارزیابی، تحلیل و پایش بهرهوری در بخشهای اقتصادی استان، راهاندازی مرکز پژوهشی «کیفیت و بهرهوری در زیرساخت» در دانشگاه یزد، انعقاد تفاهمنامه همکاری فیمابین مرکز پژوهشی کیفیت و بهرهوری در زیرساخت دانشگاه یزد و سازمان ملی بهره وری ایران، برگزاری ۱۳ دوره آموزشی ۶ ساعته با عنوان بهرهوری و تکنیکهای اندازهگیری آن، برگزاری ۸ دوره آموزشی ۶ ساعته با عنوان پویایی سازمانی و فردی (بهرهوری)، تدوین سند ارتقای بهرهوری بخش اداری استان یزد، سند بهرهوری استان یزد (شناسایی و اندازهگیری شاخصهای بهرهوری بخشهای اقتصادی) و تدوین سالنامه بهرهوری استان یزد (۱۳۷۹-۱۳۸۳) را از جمله اقدامات استان به منظور ارتقای بهرهوری در سالهای گذشته برشمرد.
سید حمید کلانتری از فعالان حوزه بهرهوری در کشور، اصلیترین محتوای بهرهوری را برخورد عقلانی با منابع در اختیار عنوان کرد و از جایگاه ایران در میان دیگر کشورها در این حوزه ابراز تاسف کرد.
کلانتری خواستار تقویت و فعال شدن کارگروه ارتقای بهرهوری استان شد.
او می گوید: مسئولان و مدیران ما باید مشارکتپذیر بوده و به فرهنگ سازمانی بها دهند.
به گفته او اگر کارکنان به حرف و جایگاه مدیر اعتماد کنند و به تصمیمات عقلانی آن توجه داشته باشند، خود به خود زمینه رشد بهرهوری را در دستگاه فراهم کردهایم.
علیاکبر اولیا رئیس اسبق سازمان ملی بهرهوری ایران بر ظرفیتهای بند "و" تبصره ۱۸ قانون تاکید کرد و خواستار بررسی و روشن شدن آن برای حرکت استان در این مسیر شد.
ارائه مدل ارزیابی بلوغ نظام مدیریت بهره وری در سازمانهای ایرانی (i-MAPS) از سوی شرکت سامان آوران توسعه و بررسی و اخذ نظرات اعضا پیرامون دسترسی استان به سهم ۴۰ درصدی بهرهوری از رشد ۸ درصدی ۱۴۰۱ استان از دیگر دستور کارهای این نشست بود.