رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: دانشجویان حتی قبل از دفاع از پایان‌نامه و رساله هم می‌توانند دستاورد‌های خود را به سمت فناوری سوق دهند و در قالب هسته‌های نوآور از حمایت‌های پارک بهره‌مند شوند.

علی اسدی  از اعمال تغییرات ساختاری در دانشگاه تهران جهت ایجاد ارتباط ارگانیک میان آموزش، پژوهش و فناوری خبر داد و گفت: در گذشته، ارتباط ارگانیک میان آموزش و پژوهش وجود داشت؛ اما اکنون بر اساس فعالیت‌ها و حمایت‌های متنوعی که در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برنامه‌ریزی شده اند، دانشجویان به محض دفاع از پایان‌نامه و رساله و قبل از دفاع می‌توانند دستاورد‌های خود را به سمت فناوری سوق دهند و در قالب هسته‌های نوآور و سپس شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق پارک علم و فناوری هدایت شوند.

او از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان بزرگترین پارک دانشگاهی کشور نام برد و گفت: با بهره‌مندی از ظرفیت‌های پارک علم و فناوری برای توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان، می‌توان پیاده‌سازی تحقیقات علمی را در مسیری هدایت کرد که فعالیت‌های انجام‌شده در دانشگاه صرفاً در کتابخانه‌ها باقی نمانند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به قدمت طرح توسعه دانشگاه تهران، گفت: در راستای موضوع شهر دانش، در طول سالیان نزدیک به ۲۰۰ واحد از میدان انقلاب تا پارک لاله توسط دانشگاه تهران خریداری شده اند که بخشی از آن‌ها بر اساس دستور رئیس دانشگاه تهران برای توسعه واحد‌های فناور و استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان مورد بهره‌برداری قرار خواهند گرفت.

اسدی با اعلام این که در حال حاضر بیش از ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان و بیش از ۵۰۰ هسته فناور و نوآور در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران مستقر هستند، گفت: در حال بسترسازی برای تحقق استقرار ۲۰۰۰ واحد فناور در دانشگاه تهران هستیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار