تبریز میزبان دو نمایشگاه تخصصی کشاورزی و دام

نمایشگاه بین المللی کشاورزی، دام و طیور، دارو‌های دامپزشکی و صنایع وابسته در تبریز برگزار می‌شود.

آقای فتحی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی از برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بین المللی تخصصی کشاورزی و بیستمین نمایشگاه بین المللی دام و طیور، دارو‌های دامپزشکی و صنایع وابسته در نمایشگاه بین المللی تبریز خبر داد.

بیست و سومین نمایشگاه بین المللی تخصصی کشاورزی، ادوات، ماشین آلات، نهاده ها، تجهیزات آبیاری و گلخانه‌ای و بیستمین نمایشگاه بین المللی تخصصی دام و طیور، دارو‌های دامپزشکی و صنایع وابسته ۱۴ لغایت ۱۷ تیرماه سالجاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تبریز برگزار خواهد شد.

این نمایشگاه با حضور ۱۴۰ واحد تولیدی و بازرگانی از ۲۰ استان شامل استان‌های تهران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، فارس، یزد، مرکزی، قزوین، گیلان، خوزستان، مازندران، گلستان، کردستان، لرستان، سمنان، همدان، زنجان و اردبیل از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در سالن‌های پروین اعتصامی و امیرکبیر نمایشگاه بین المللی تبریز پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

 این نمایشگاه فرصت مناسبی است برای ارائه آخرین یافته ها، دستاورد‌ها و تولیدات و ابتکارات حوزه کشاورزی تا بستر آشنایی و تزریق علم روز و فناوری‌های نوین به کشاورزان و بهره برداران این صنایع فراهم شده و زمینه معرفی آخرین تولیدات و محصولات واحد‌های تولیدی، تبادل دانش و اطلاعات بین تولید کنندگان، ایجاد ارتباط مستقیم و بدون واسطه بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان، آشنایی با سلایق و درخواست‌های مصرف کنندگان، ایجاد فضای رقابتی و بالا بردن حق انتخاب مصرف کنندگان مهیا گردد.
بخش کشاورزی به عنوان بخش مهمی از اقتصاد کشور که مسئولیت بسیار حیاتی تامین غذا و امنیت غذایی را برعهده دارد، می‌تواند ضمن بهره مندی از ایده‌های علمی نو و تولیدات دانش بنیان، ضمن خودکفایی در محصولات اساسی و خودبسندگی از واردات، به رشد اشتغال آفرینی نیز کمک نماید.

تکلیفی که برای همه فعالان این حوزه ایجاد می‌شود، تلاش در راستای تسریع ورود دانش و ضریب نفوذ آن در بخش کشاورزی است تا به واسطه آن در شرایطی که با محدودیت منابع مواجه هستیم، افزایش تولیدات کشاورزی به تامین امنیت غذایی کشور منجر گرد لازمه تحقق این امر وجود دانشمندان و کارشناسانی حقیقی و حقوقی و محققین و تولید کنندگانی است که بتوانند به تولید دانش و تجاری سازی و مصرف آن بپردازند.

در سایه این اقدامات با رشد و پیشرفت کمی و کیفی تولید داخلی، ضمن تامین خودکفایی و امنیت غذایی کشور با حرکت به سمت کشاورزی تجاری، افزایش درآمد کشاورزان محقق شده و زمینه حضور بیشتر محصولات استراتژیک کشاورزی ایران در بازار‌های جهانی فراهم شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.