حسنی گفت: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد به مثابه حلقه میانی بین مردم و حاکمیت هستند و نقش زیادی در ایجاد انگیزه و شور در جوانان و نوجوانان برای فعالیتهای فرهنگی دارند.
او گفت: در شرایطی که مسائل اقتصادی باعث شده امید مردم کم شود، در این وضعیت نباید طوری عمل کنیم که خسران ببینیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان گفت: تا زمانی که خودباوری در بین جوانان نباشد به مشکل برمی خوریم، خودباوری و عزت نفس در بین جوانان فعال در مساجد را میتوان با ارتباط مستمر با آنان افزایش داد.
او می گوید: کمبود بودجه نباید مانع از تلاش متولیان و دغدغه مندان در عرصه فرهنگی و هنری باشد.
حسنی گفت: خوشبختانه در دولت انقلابی، هماهنگی بین دستگاههای فرهنگی را شاهد هستیم همچنین باید با تلاش شبانه روزی خلأهای فرهنگی را جبران کنیم.
سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان زنجان نیز گفت: در زمان حاضر ۱۶۶ باب کانون در زنجان، ۹۰ باب در خدابنده، ۳۱ باب در ابهر، ۲۹ باب در طارم، ۲۴ باب در ماهنشان، ۲۳ باب در خرمدره، ۸ باب درن ایجرود و ۱۱ باب در سلطانیه فعالیت دارند.
اسلامی گفت: به ازای ۲۵ باب کانون فرهنگی و هنری یک رابط فهما تعریف شده است.
او گفت: این برنامه با همکاری سپاه، آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میشود و هدف از آن آشنایی اعضای کانونها با روش مدیریت فرهنگی در مسجد است.
گفتنی است فهما مخفف عبارت فرهنگی و هنری مساجد ایران است و شامل سامانهای است که در راستای ثبتنام اعضای کانونهای فرهنگی و هنری، ثبت فعالیتها و رویدادهای این کانونها در سطح کشور فعالیت میکند.