مجتبی صارمی گفت: این اقدام، فاز اول احداث شبکه فیبر نوری با هدف دسترسی مناطق روستایی استان به اینترنت و مقدمات اتصال به شبکه ملی اطلاعات بوده که در مناطق محروم و پر تردد اجرایی شده است.
وی می گوید: مسیر اول در منطقه آزادراه خرم آباد – پل زال، دهلیج – پلدختر و مسیر دوم در نورآباد – هفت چشمه – سرکشتی بوده که ۲۵۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری برای اهالی این مناطق و مسافران و گردشگران احداث شد.
وی با بیان اینکه ۲۱ میلیارد تومان برای این طرح از محل منابع ملی هزینه شده است ادامه داد: در مرحله دوم این طرح، ۴۹۵ کیلومتر شبکه فیبر نوری روستایی امسال در استان اجرایی و در صورت فراهم بودن شرایط لازم، تا پایان سال بهره برداری میشود.
صارمی با اشاره به اجرای این طرحها در خرم آباد، دورود، بروجرد، ازنا، الیگودرز، پلدختر، کوهدشت، چگنی و دلفان گفت: در برخی مواقع برای اجرای شبکههای فیبر نوری علاوه بر مشکل معارضان محلی، باید تفاهم نامه و مجوزهایی با برخی ادارات از جمله راهداری و حمل و نقل جاده ای، محیط زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری تبادل شود.
وی گفت: با توجه به کوهستانی بودن لرستان، توسعه فیبر نوری روستایی برای پوشش حداکثری روستا و جادههای استان در راستای افزایش بهره وری در استفاده از زیرساختهای ارتباطی موجود، اتصال نقاط مختلف و دور روستایی و جادههای بین شهری و تامین زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات ضروری است.
بیش از چهار هزار کیلومتر فیبر نوری در لرستان وجود دارد.