صادقی گفت: انعقاد این تفاهمنامه فرصت مناسبی است که بتوانیم از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در جهت رفع مسائل و مشکلات استان استفاده نماییم.
وی با بیان اینکه اختصاص اعتبارات درست و مناسب در این حوزه موجب عملکرد قابل دفاع در سال آینده میشود، ابراز داشت: برای نخستین بار در استان سمنان از یک هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و محرومیت زدایی از محل ماده ۱۶، یکصد میلیارد تومان به حوزه دانش بنیان اختصاص داده شد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری سمنان با اشاره به اینکه ظرفیتهای قابل ارائه خوبی وجود دارد که با نوآوری در رویدادهای مختلف میتوان امیدآفرینی در جامعه و مردم را فراهم کرد، اظهار داشت: رسانهها تلاش کنند ابتکارات، نوآوری و رویدادهای مهم در این زمینه را در نقاط مختلف استان پوشش داده و به اطلاع مردم برسانند.
صادقی با اشاره به اینکه طی سه ماه گذشته سه بار از پارک علم و فناوری در شهرستان شاهرود بازدید شد، افزود: این پارک یکی از بهترین مراکز علم و فناوری در کشور است.
وی با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان در حوزههای کشاورزی، الگوی مصرف آب، صنایع تکمیلی و تبدیلی و اقتصاد دیجیتال میتوانند خدمات خوبی ارائه دهند، ادامه داد: استان سمنان ظرفیتهای خوبی در فناوری تولیدات معدنی دارد که با تلاش شرکتهای دانش بنیان میتوان از خام فروشی فاصله گرفت و در راستای ارزش افزوده در این حوزه گامهای بلندی برداشت.