محمد روحانی رئیس اداره کل آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی گفت: طبق آمار از ۱۷ هزار و ۶۰۰ دانش آموز با نیازهای ویژه یا استثنائی خراسان رضوی ۸ هزار ۵۰۰ دانش آموز از خدمات آموزش و پرورش استثنایی در استان استفاده میکنند که در هفت گروه تقسیم بندی شده اند.
او افزود: با توجه به آمار ۲۱/۵ درصد دانش آموزان در خراسان رضوی جزو دانش آموزان با نیازهای ویژه یا استثنائی که باید از خانهها بیرون بیایند و از حقوق خودشان که آموزش است استفاده نمایند که لازمه آن این است که عوامل اجرایی در مدارس و اولیا و خانوادهها و حتی اجتماع باید این پذیرش را داشته باشند.
رئیس اداره کل آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی ادامه داد: آموزش در این مدارس استثنائی و مراکز یاد گیری و یاد دهی باعث میشود ارتباطات اجتماعی این دانش آموزان افزایش پیدا کند حتی اگر این تحول با یک مشاوره صورت بگیرد.
روحانی بیان کرد: آمار دانش آموزی منطقه کدکن نسبت به سالهای گذشته کاهش پیدا کرده که باتوجه به بازگشایی مدارس حتی میتوان از بچههای زیر چهار سال نیز پذیرش آغاز شود.
او تصریح کرد: حتی اگر امکانات مرکز کدکن فراهم نبود از امکانات منطقه جلگه رخ و شهرستان استفاده شود و برای شناسایی نیز میتوان از آمار مراکز بهداشت استفاده کرد و با ارتباط با نهادهای مرتبط نسبت به جذب و شناسایی اقدام کرد.
رئیس اداره کل آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی تاکید کرد: در آینده یک مرکز و یک مدرسه استثنایی در منطقه کدکن با کمک خیرین به همراه تجهیزات کامل نیز راه اندازی و بازگشایی خواهد شد.