«واسیلی نبنزیا» نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که مایل است پس از دستیابی به اهداف عملیات نظامی ویژه روسیه، راهحلی برای درگیری در اوکراین از طریق مذاکره ببیند.
خبرگزاری ریانووستی، نماینده روسیه در سازمان ملل گفت: «من میخواهم ببینم که تمام اهداف عملیات نظامی تعیین شده توسط رهبری روسیه محقق شود و ما در جریان مذاکرات راهحلی داشته باشیم که به درگیری پایان دهد.»
نبنزیا به خبرنگاران گفت، اما به شرطی که اهداف تعیین شده محقق شوند.
خبرگزاری اسپوتنیک نیز نوشت، «واسیلی نبنزیا» نماینده دائم فدراسیون روسیه در سازمان ملل برای مردم اوکراین آرزو کرد که سرانجام به آزادی دست یابند.
«واسیلی نبنزیا» در نشست شورای امنیت این سازمان گفت: «همکاران غربی ما میتوانند عذاب رژیم کییف (در صورت ادامه درگیری) را طولانی کنند، اما نمیتوانند از شکست آن جلوگیری کنند.»
نماینده روسیه گفت: «بنابراین، من میخواهم برای مردم برادر اوکراین آرزو کنم که بالاخره آزادی را به دست آورند و بتوانند جامعهای بسازند که به حقوق اولیه بشر و هویت ملی احترام بگذارد و با همسایگان خود در صلح زندگی کند.»
به گفته نبنزیا، اوکراین سرانجام به «ضد روسیه بیرحم خفته» تبدیل شده و با اطمینان به سمت ورشکستگی کامل ایدئولوژیک خود حرکت میکند.
بیشتر بخوانید:
ریانووستی همچنین نوشت، «واسیلی نبنزیا» در جلسه شورای امنیت گفت: «اهداف این عملیات ویژه با موفقیت محقق میشود و اگر کییف به توافقات مینسک عمل میکرد، این عملیات لازم نبود.»
نماینده روسیه اعلام کرد که «اگر کییف به توافقات مینسک عمل میکرد، جنگی که به مدت ۸ سال جان غیرنظامیان را (از زمان توافق مینسک) گرفت، میتوانست به پایان برسد؛ اما نه مقامات اوکراینی و نه حامی خارجی آنها به این نیاز نداشتند.»
نبنزیا تأکید کرد: «آنها (اوکراین) در آغاز سال جاری مجدداً در مورد توافقات مینسک صحبت کردند و تهدید کردند که وضعیت عاری از سلاح هستهای خود را کنار میگذارند. در این شرایط برای برقراری صلح در دونباس و همچنین جلوگیری از تهدیدات آشکار اوکراین علیه روسیه، چارهای جز آغاز عملیات ویژه برای غیرنظامیسازی و غیرنظامی کردن اوکراین نداشتیم که اهداف آن با موفقیت در حال انجام است. و به طور مداوم اجرا شد.»
بار دیگر تکرار میکنم: «اگر توافقات مینسک اجرا میشد، نیازی به عملیات خاصی نبود. اما رژیم کییف تصمیم دیگری گرفت.»
نماینده روسیه با بیان اینکه «اوکراینیها امروز روزهای سختی را سپری میکنند»، توضیح داد: «با این حال، مسئولیت این امر بر عهده رژیم کییف است که در سال ۲۰۱۴ در نتیجه کودتای ضد قانون اساسی با کمک تعدادی از کشورهای غربی به قدرت رسید.»
به گفته نماینده روسیه، مقامات جدید اوکراین از همان ابتدا پیوسته این کشور را به سمت فاجعه سوق دادند و به سمت روسیه هراسی و تجلیل از جنایتکاران نازی پیش رفتند.
نماینده روسیه در نشست شورای امنیت گفت: «بنابراین، بر اساس محافظهکارانهترین تخمینها، بیش از ۶۰ درصد از جمعیت اوکراین برخلاف تمام کنوانسیونها و تعهدات بینالمللی مربوطه اوکراین، از فرصت تحقق هویت روسی و زبان خود محروم شدند. متصدیان غربی که از وظیفه ژئوپلیتیکی تضعیف روسیه کور شده بودند، در ابتدا به صراحت اعلام کردند که هرگونه جنایت مقامات کییف را سرپوش میگذارند و چشم خود را بر آنچه هرگز در کشورهای خود اجازه نمیدادند اتفاق بیفتد، میبندند.»
به گفته نبنزیا، رژیم کییف ماهیت جنایتکارانه خود را «زمانی که مخالفان را در خانه اتحادیههای کارگری در اودسا زنده زنده سوزاند و بمبها و گلولهها را بر روی جمعیت غیرنظامی دونباس پرتاب کرد» شدیداً نشان داد.
نماینده روسیه در سازمان ملل در پایان در نشست شورای امنیت گفت: «اوکراین در این «جنگ صلیبی» بیمعنی علیه خود، کریمه را از دست داد و واکنشهای مسلحانه را از سوی شهروندان دونتسک و لوهانسک که به نام آزادی و آینده فرزندانشان سلاح به دست گرفتند، برانگیخت.»
و نوچه و نوکر بی جیره و مواجب شرق شد