رئیس مجمع بین‌المللی بریکس می‌گوید روسیه و هند با موفقیت ساز و کاری برای تسویه حساب‌های متقابل به روبل و روپیه تعریف کرده‌اند.

«پورنیما آناند» رئیس محمع بین‌المللی بریکس از تعریف ساز و کار جدید تجاری میان هندوستان و روسیه برای انجام مبادلات بازرگانی بدون نیاز به دلار آمریکا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری راشاتودی، آناند می‌گوید هند و روسیه دیگر برای تجارت و بازرگانی نیاز به دلار آمریکا ندارند.

رئیس مجمع بین‌المللی بریکس امروز، پنجشنبه در جمع خبرنگاران در این باره گفت: «روسیه و هندوستان برای مبادلات تجاری به ارز‌های ملی روی آورده‌اند.»

وی در ادامه تأکید کرد: «ما ساز و کار حساب‌های متقابل را به روبل و روپیه اجرا کرده‌ایم نیازی نیست که کشور‌های ما از دلار در تسویه حساب‌های متقابل استفاده کنند.»

آناند افزود: «امروز ساز و کار مشابهی برای حساب‌های متقابل به روبل و یوان توسط چین در حال توسعه است. این بدان معناست که کشور‌های بریکس برای تجارت امکان همکاری با روسیه را خواهند داشت و این می‌تواند فرصت مناسبی برای مسکو باشد تا مقابل عواقب تحریم‌های آمریکا بایستد.»

رئیس بریکس همچنین اظهار کرد: «تجارت متقابل میان روسیه و هند در ۴ دهه اخیر ۵ برابر شده است. مسکو حجم رو به رشدی از نفت را به هند عرضه می‌کند و در ازای آن مقادیر زیادی از محصولات کشاورزی، منسوجات، دارو‌ها و سایر محصولات را دریافت می‌کند.»

آناند در ادامه اعلام کرد: «دهلی نو خود را یک کشور بی‌طرف در جنگ اقتصادی میان غرب و روسیه می‌داند و با وجود فشار‌های تحریمی در هر زمینه‌ای که لازم باشد به همکاری خود با مسکو ادامه خواهد داد.»

دهلی نو خرید نفت و کود‌های شیمیایی روسیه را در چند ماه گذشته افزایش داده است. «پاوان کاپور» سفیر هند در مسکو، گفت: «گردش تجاری بین هند و روسیه هم از نظر حجم و هم از نظر دامنه در ماه‌های اخیر افزایش یافته است.»

سفیر هند در مسکو در مصاحبه با خبرگزاری آر تی گفت: «امید زیادی برای افزایش همکاری‌های تجاری و اقتصادی ما وجود دارد. ما فقط در چند ماه گذشته شاهد تغییر خاصی در جهت تجارت بودیم.»

سفیر هند همچنین ادامه داد: «امید زیادی برای افزایش همکاری‌های تجاری و اقتصادی ما وجود دارد. ما فقط در چند ماه گذشته شاهد تغییرات تجاری خاصی بوده‌ایم. ما مطمئناً نفت بسیار بیشتری از روسیه می‌خریم، و همچنین کود‌های شیمیایی. تقاضای بیشتری از روسیه برای محصولات بیشتر وجود دارد: از جمله کالا‌های مصرفی، اقلام پردازش مواد غذایی، قطعات خودرو، اقلام سنتی مانند منسوجات، چای و ...»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسینی
۲۳:۳۷ ۰۳ شهريور ۱۴۰۱
به این میگن یه حمله هوشمندانه
آخرین اخبار