فرهاد زیویار در آیین عملیات آغاز به کار پروژه راه آهن خرم آباد - دورود که با حضور سخنگوی هیات رییسه مجلس، مدیر عامل هلدینگ راه و شهر سازی قرارگاه خاتم و جمعی از مسوولان استانی برگزار شد، گفت: این طرح به دلایل متعددی اعم از کمبود اعتبار در اواخر سال ۱۳۹۷ متوقف شده بود که با استقرار دولت و توجه ویژه رییس جمهور در سفر استانی به لرستان احیای آن مورد تاکید و توجه قرار گرفت. این طرح در شمار ابرپروژههای کشور مطرح شده است که تکمیل آن به اعتبارات سنگینی که برابری میکند با کل اعتبارات استان در یک سال، نیازمند است.
وی افزود: طرحهایی از این دست در صورت تکمیل و به سرانجام رساندن نه تنها استان لرستان بلکه منطقه را متحول میکند. خط آهن خرم آباد - دورود بخشهای تکمیلی دیگری در بروجرد، الیگودرز و پلدختر به اندیمشک دارد که تحقق تکمیل این طرح نقش موثر و متحول کنندهای در بخشهای مختلف استان در حوزه صنعت، محصولات کشاورزی، صنایع و صنعت گردشگری استان خواهد داشت.
استاندار لرستان گفت: این طرح در شمار طرحهای اولویت دار کشوری قرار دارد که گزارش آن به رهبر معظم انقلاب رسیده و تکمیل آن نیازمند به اعتبار سنگینی دارد که متفاوت با بودجههای معمول طرحهای عادی است.
زیویار گفت: این طرح علاوه بر اینکه بر جمعیت حدود ۲ میلیون نفری لرستان اثرگذار است حمل نقل را در حوزههای مختلف تحت تاثیر قرار میدهد با توجه به اینکه راه آهن فعلی با سابقه ۸۰ ساله دچار فرسودگی شده است این فرسودگی گاه باعث کندی حرکت قطار تا ۱۰ تا ۲۰ کیلومتر میشود.
وی افزود: این فرسودگی یعنی خسارت و یعنی از دست دادن زمان و فرصتها و موقعیتها به همین دلیل همه مسوولین در ردههای مختلف در مورد تکمیل طرح راه آهن خرم آباد مصمم هستند و در سفر استانی رییس جمهور به لرستان نیز تمام مسوولان بر آن تاکید داشتند.
استاندار لرستان گفت: در خدمت رسانی مردم و در موضوع عمران و آبادانی استان هیچ اختلاف نظر و اختلاف سلیقهای وجود ندارد.