علیاکبر نژادعلی گفت: با توجه به شرایط موجود، بیم آن میرفت که سوخترسانی در حوزههای مختلف با چالش روبرو شود اما سوخترسانی به تمام نقاط غربی کشور، شامل مناطق ایلام، کرمانشاه، کردستان، آبادان و اهواز و همچنین همه مرزهایی که مسیر خروج زائران بود، به نحو احسن انجام شد.با توجه به شرایط و تراز بین تولید و مصرف در کشور، تاکنون هیچگونه گزارشی مبنی بر کمبود سوخت در مناطق مرزی اعلام نشده است.
او گفت: تامین سوخت در همه جایگاههای نواحی این مناطق نیز در حد مطلوب انجام شده است. ۱۸ جایگاه سیار در نقاط مرزی مستقر شده که شش جایگاه سیار در مرز مهران، دو جایگاه در مرز خسروی، سه جایگاه در چذابه، دو جایگاه در شلمچه، سه جایگاه در خرمشهر، یک جایگاه در مرز تمرچین و یک جایگاه در مرز باشماق و همچنین یک جایگاه سیار در کرمان به واسطه عبور زائران از شرق به سمت غرب کشور آماده ارائه خدمات هستند.
به گفته رئیس هیئت مدیره شرکت ملی پخش، در انبارهای نفت مناطق کرمانشاه، ایلام و آبادان در حوزه بنزین، نفتگاز به میزان قابل توجهی ذخیرهسازی انجام شده است.
نژادعلی از افزایش سهمیه اتوبوس بین شهری که زائران را از سایر نقاط کشور به شهرستانهای مرزی منتقل میکند خبر داد و گفت: در کارت سوخت سه هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس بینشهری بین پنج هزار تا هفت هزار لیتر، علاوه بر سهمیه عملکردی ماه جاری با هماهنگی ستاد اربعین حسینی و با اعلام سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای سوخت ذخیره شد.
او ادامه داد: افزون بر این، اتوبوسهایی که از منطقه اراک و تازه ترخیص از کارخانهها بودند نیز برای تسریع در نقل و انتقال زائران از شهرستانهای مرزی به نقطه صفر مرزی، به هر کدام ۲۵۰ لیتر نفتگاز تخصیص داده شد.
این مقام مسئول درباره میزان تحویل سوخت و خدماترسانی به زائران محترمی که نیاز بود به اولین شهرستانهای عراق منتقل شوند گفت: نفتگاز اتوبوسهای آن سوی مرز نیز تامین؛ ضمن اینکه با هماهنگی مسئولان ذیربط نفتگاز مورد نیاز موکبها به موقع تامین شده است.
او گفت: درباره تامین گاز مایع موکبها در حوزه روشنائی و پخت و پز تاکنون مشکلی گزارش نشده و خوشبختانه تعداد مناسبی در اختیار موکبها قرار گرفته است.