فرزاد حسنی در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان با تشریح فعالیت های این اداره اظهار داشت : در استان کردستان ۸ هزار کیلومتر راه وجود دارد که از این میزان۶ هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی و هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی و بین شهری است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان بیان کرد: از میزان راههای روستایی استان تاکنون ۳ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آسفالت شده و مابقی خاکی است که در سنوات گذشته تلاشهای زیادی برای رفع این عقب ماندگی انجام شده است.
او افزود:از نظر شاخصه بهره مندی از آسفالت راه روستایی نسبت به میانگین کشوری وضعیت مناسبی نداریم و جزو استانهای آخر کشور هستیم.
حسنی با بیان این که شاخص آسفالت راه روستایی در کشور ۸۲ درصد است افزود: این شاخص در استان ۶۴ درصد است و اگر بخواهیم به میانگین کشوری نزدیک شویم قریب به ۲ هزار و ۹۰۰ کیلومتر دیگر راه باید آسفالت شود.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کردستان اضافه کرد: امسال در بخش راه روستایی تلاش جدی صورت گرفته و در سفر رئیس جمهوری به استان هزار و ۵۰۰ میلیارد اعتبار سه ساله برای استان در نظر گرفته شد.
او ادامه داد: با این اعتبارات پروژه آسفالت ۳۷۰ کیلومتر راه آغاز شد که تاکنون ۹۲ کیلومتر آن آسفالت شده و پیش بینی میکنیم تا پایان سال به ۱۳۰ کیلومتر برسد.
حسنی با اشاره به این که ۶۲ درصد از راههای اصلی استان دارای خرابیهای شدید و متوسط می باشد، افزود: باتوجه به اعتبارات در بخش نگهداری راههای اصلی نهایتا در یکسال میتوان ۱۲۰ کیلومتر از روکش و لکه گیری آسفالت را انجام داد و این اصلا جوابگو نیست.
او در پایان با اشاره فرسودگی ماشین آلات برفروبی در استان گفت: میانگین سنی ماشین آلات برف روبی استان ۳۸ سال است که به سختی میتوان تعمیر و نگهداری آنها انجام شود تا بتوان در یکی دو ماه که با بارشهای سنگین برف مواجه هستیم خدمت رسانی بدون مشکل انجام شود و در همین راستا درخواستی مبنی بر تجهیز و نوسازی ماشین آلات به مجلس ارائه شد و مصوب شد که از ظرفیت اقیلم کردستان عراق برای وارد کردن ماشین آلات با کارکرد مناسب در نظر گرفته شود.