مصطفی زبردست گفت: نیمه نخست امسال ۵۰ هزار مورد بازدید از کشتارگاههای دام وطیور، میادین عرضه دام، کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان و مراکز عرضه همچون قصابی و مرغ فروشی انجام و منجر به شناسایی و معدوم سازی ۳۰ هزارکیلوگرم انواع فرآوردههای غیر قابل مصرف شد.
وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت سلامت مواد خام دامی در سفره مردم، استانداردسازی و ارتقای کیفیت بهداشتی فرآوردههای خام از اولویتهای دامپزشکی میباشد.
وی همچنین حضور محصولات تولیدی استان در بازارهای جهانی و کسب الزامات بهداشتی کشورهای مقصد را یکی از نوآوریهای دامپزشکی لرستان در راستای حمایت از تولیدات استان عنوان کرد و افزود: باتوجه به اینکه زیرساختهای لازم در خصوص تولید و پرورش انواع دام و فرآوردههای خام دامی در استان فراهم میباشد، انجام صادرات میتواند پشتیبان صنعت دامپروری استان باشد.
زبردست گفت: صادرات سه هزار راس دام سبک به کشورهای حوزه خلیج همیشه فارس، ۸۶۵ هزار کیلوگرم پای مرغ به کشورهای جنوب شرق آسیا و ۶۴۵ هزار کیلوگرم انواع خوراک دام به کشور عراق در این مدت محقق شده است.
وی افزود: تولید دارو، واکسن، مواد بیولوژیک و خودکفایی در این عرصه یکی دیگر از دستاوردهای استان میباشد که داشتن ۲ کارخانه بزرگ داروسازی با تولید بیش از ۱۰۰ قلم انواع داروی دامی علاوه بر تامین نیاز بازار استان و کشور، در واقع یک فرصت مناسب برای صادرات داروهای دامی است.