مدیرکل بیمه سلامت کردستان از افزایش حمایت مالی درمان‌های سرپایی و بستری دهک‌های کم درآمد خبر داد و گفت: در بخش سرپایی از ۷۰ به ۸۵درصد و در بخش بستری از ۹۰ به ۹۵درصد افزایش پیدا کرده است.

انور اسماعیلی اظهار داشت: در حال حاضر یک میلیون و ۵۰ هزار نفر از جمعیت کردستان شامل ۶۵ درصد جمعیت کل استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با اشاره به سرانه حق بیمه سلامت در سال‌جاری بیان کرد: پرداختی بیمه سالانه برای افراد تحت پوشش یک میلیون و ۱۴۰ هزار تومان است که دهک‌های با درآمد بالا، کل آن را پرداخت کرده و دهک‌های یک، دو و سه بابت آن هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند.

او با اشاره به اجرای طرح دارویار در سال‌جاری گفت: در قالب این طرح تعداد دارو‌های تحت پوشش بیمه، افزایش یافته است؛ به‌طوری‌که ۱۰۰ قلم داروی پر مصرف را که قبلاً بیمه نبودند تحت پوشش بیمه قرار دادیم، به این ترتیب دارو‌های بیماری دیابت، سرماخوردگی، دیفن هیدرامین و ... که قبلاً بیمه نبودند جزو بیمه قرار گرفتند.

اسماعیلی با تأکید بر اینکه نسخه بیماران دیابتی حتماً توسط پزشک و به‌صورت الکترونیکی تجویز شود، تصریح کرد: دولت برای اجرای طرح دارویار اعتبار بسیار خوبی برای بیمه‌ها در نظر گرفته تا دارو‌ها و هزینه‌های مربوط به بیماران در کل کشور تامین و کاهش یابد.

او از افزایش حمایت مالی درمان‌های سرپایی و بستری دهک‌های کم درآمد خبر داد و افزود: در بخش سرپایی از ۷۰ به ۸۵ درصد و در بخش بستری از ۹۰ به ۹۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

اسماعیلی عقد قرارداد با ماما‌ها برای درمان ناباروری و نازایی بیماران را از دیگر خدمات بیمه سلامت در سال‌جاری عنوان و خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۰ نفر از ماما‌ها برای این کار اعلام آمادگی کرده‌اند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان همچنین از اختصاص اعتبار مناسب در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ برای حمایت مالی از بیماران خاص و صعب‌العلاج خبر داد و بیان کرد: به زودی آیین‌نامه اجرایی این طرح ابلاغ و در سطح استان نیز اجرا خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.