ابراهیم نعیمی، مدیر دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان در مراسم افتتاحیه پنجمین همایش سراسری کانونهای دانشجویی همیاران سلامت بیان کرد: کانونهای دانشجویی همیاران سلامت سال ۱۳۹۴ با توافقنامهای که بین معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت علوم منعقد شد، باهدف ارائهی خدمات مستمر، فراگیر و اجتماعمحور دانشجویان علاقهمند به ارتقاء سواد سلامت در ابعاد مختلف، زیر نظر مرکز مشاوره دانشجویی تشکیل شده است. این دانشجویان در وهله اول برای ارتقاء خودشان و در وهله دوم برای اثرگذاری مطلوب روی جامعه دانشجویی هماندیشی و برنامهریزی میکنند.
نعیمی با اشاره به دوران فراگیری کرونا و مشکلات ناشی از آن در جامعه اظهار کرد: در این مدت برآنیم تا با انسجام بیشتر همیاران سلامت روان در دانشگاهها از آسیبهای اجتماعی پیشگیری کنیم.
وی خطاب به دانشجویان همیار سلامت گفت: حضور شما بهعنوان قوهی فکری و اجرایی ما بسیار مؤثر هست. شما با ایدههای نوآور و فعالیتهای خلاقانهی خود میتوانید تأثیر بسزایی در ارتقای سلامت و توانمندی دانشجویان در حل مسائل داشته باشید ازهمینرو ما از ایدهها و برنامههای شما استقبال خواهیم کرد.
مدیر دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با بیان این که پژوهشها نشان داده است که اثرپذیری دانشجویان از یکدیگر حتی از اثرپذیری دانشجویان از استادان هم بیشتر است، از دانشجویان دعوت کرد تا با حضور در برنامهی تاد (تجربه ارزشمند دانشجویان) که بهمنظور ضبط و بازنشر تجربههای دانشجویان طراحی شده است، شرکت کنند.
علی حفیظی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه شیراز در افتتاحیه پنجمین همایش سراسری کانونهای دانشجویی همیاران سلامت، ضمن خوشامدگویی به حاضران، میلاد مسرور پیامبر رحمت (ص) و یادروز حافظشیرازی را گرامیداشت و خطاب به دانشجویان گفت: آنچه که در دوران دانشجویی باید کسب کرد، توانمندی حل مسئله، یادگیری و تعامل و گفت وگو است که تجربه نشان داده است، همهی اینها را بهخوبی میتوان در نهادهای خودجوش دانشجویی، ازجمله همین کانونهای همیاران سلامت روان دنبال و کسب کرد.
چنگیز رحیمی، رئیس مرکز مشاوره و رواندرمانی دانشگاه شیراز و مدیر اجرایی این همایش نیز در حاشیهی این برنامه خبر داد: در این همایش کارگاههای آموزشی با عنوانهای «آموزش برنامه بتا، ازدواج موفق، پیشگیری از افت تحصیلی، پیشگیری از سوء مصرف سیگار و اعتیاد، هفت لایه یادگیری و تثبیت اطلاعات در مغز، نشانهشناسی اختلالات روانی، شکست عاطفی، چگونه مثل کارافرین فکر کنم، تفکر خلاق و تفکر انتقادی، ارتباط مؤثر و کنترل خشم، سازگاری و تاب آوری، مداخلات بهداشت روانی و اجتماعی در بحرانهای طبیعی، ویژگیها و مهارتهای همیاران سلامت روان، سبک زندگی سالم و بهداشت جسم» برای دانشجویان همیار برگزار خواهد شد.
وی افزود: در اختتامیه «پنجمین همایش کانونهای دانشجویی همیاران سلامت روان» از کانونهای برتر همیاران سلامت روان دانشگاههای کشور نیز تقدیر خواهد شد.