مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از دریافت نشان ایمنی و سلامت توسط ۱۰ شرکت تولیدکننده مواد غذایی در کشور خبر داد.

فرامرز خداییان در مراسم همایش روز جهانی غذا در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به این که این روز هر ساله با یک شعار منحصر به فرد در تمام دنیا گرامی داشته می‌شود، اظهار کرد: مضمون شعار امسال روز جهانی غذا تلاش برای این است که کسی در دنیا گرسنه نباشد و به غذای کافی، ایمن و مغذی دسترسی داشته باشد.

وی افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سال ۸۶ نشان ایمنی غذا را به شرکت‌هایی اعطا می‌کند که مطابق با دستورالعمل های لازم در جهت تولیدات ایمن فعالیت می‌کنند.

​مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: معیارهای دریافت این نشان عدم وجود مواد افزودنی، شیمیایی و مصنوعی، دارا بودن حداقل میزان کالری، کاهش عوامل خطر در مواد غذایی مانند اسیدهای چرب ترانس، قند و نمک، استفاده از مواد افزودنی طبیعی، ارتقای ایمنی فرآورده های غذایی، تولید فرآورده های عاری از سموم قارچی و آلودگی های بیولوژیک و کاهش ۵۰ درصدی مواد غذایی تولیدی فلزات سنگین است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.