کردستان در جایگاه دوم تولید انگور دیم کشور

مدیرامورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: استان کردستان از لحاظ سطح و تولید انگور دیم بعد از استان فارس، جایگاه دوم کشوری دارد.

زاهد حاجی‌میرزایی اظهار کرد: ۱۷ هزار و ۴۶۱ هکتار از مجموع باغات کردستان به کشت انگور اختصاص دارد که ۱۲ هزار هکتار از این مقدار به‌طور دیم و مابقی کشت آبی است.

مدیرامورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان از تولید ۱۴۱ هزار و ۴۰۰ تن انگور در باغات استان خبر داد و گفت: سطح باغات دیم در استان ۱۲.۵ هزار هکتار بوده که ۱۰ هزار هکتار از آن با عملکرد ۸ تن در هکتار بارور است.

حاجی‌میرزایی خاطرنشان کرد: استان کردستان از لحاظ سطح و تولید انگور دیم بعد از استان فارس، جایگاه دوم کشوری دارد.

او با بیان این که تولید ۸۰ هزار تن انگور در باغات دیم استان برداشت می شود افزود: ۳۷ درصد تولید انگور دیم در شهرستان مریوان و ۱۹ درصد شهرستان سروآباد و ۱۵ درصد مربوط به شهرستان بانه است.

حاجی میرزایی افزود: رتبه نخست زیرکشت و تولید انگور دیم در استان را هم شهرستان مریوان به خود اختصاص داده است.

مدیرامورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت انگور آبی استان مربوط به شهرستان‌های سنندج، بیجار و قروه و بیشترین تولید هم مربوط به سنندج است، اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد ارقام کشت شده انگور در باغات دیم استان ره‌شه و خوشناو و بیشترین ارقام آبی هم کشمشی سفید و قرمز، عسکری، فخری و یاقوتی است.

او اضافه کرد: انگور در استان به‌طور تازه‌خوری، سرکه، دوشاب (شیره)، کشمش و مویز مصرف می‌شود.اورزی کردستان با اشاره به اینکه سالانه حدود هفت هزار تن محصول در گلخانه‌های استان تولید می‌شود، گفت: با اعطای تسهیلات بیشتر در این بخش شاهد افزایش سطح گلخانه‌ها و تولیدات گلخانه‌ای خواهیم بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار