مدیرعامل شستا:

تولید دارو در هفت ماهه اول سال رشد دو برابری داشته است

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی اعلام کرد: ۵۰ درصد مواد اولیه پیش‌ساز دارویی در کشور را تولید می‌کنیم.

ابراهیم بازیان با بیان اینکه مجموعه دارویی تامین، نام پرآوازه‌ای در حوزه تامین مواد اولیه دارویی، تولید دارو و توزیع آن در سالیان گذشته و تاکنون داشته و همواره به عنوان نقطه اتکای بخش سلامت کشور ایفای نقش کرده است گفت: همکاران ما در این مجموعه نه تنها در دوره نیاز، بلکه در دوره بحران نیز نقش پررنگی ایفا کردند.

وی افزود: درحال حاضر شاهد رشد ۲ برابری تولید در هفت ماه ابتدایی سال هستیم و همچنین بیش از ۷۰ درصد رشد تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشتیم.

مدیرعامل شستا با اشاره به اینکه سیاست‌های اصولی و اساسی دولت سیزدهم در آزادسازی نرخ ترجیحی که منجر به فراهم شدن شرایطی مناسب در آینده نزدیک خواهد شد گفت: شاهد فراز و فرود‌هایی در این حوزه هستیم، اما در تلاشیم نقش اساسی در ساماندهی وضعیت موجود به سهم خود ایفا کنیم.

بازیان ادامه داد: ما ۵۰ درصد مواد اولیه پیش‌ساز دارویی در کشور را تولید می‌کنیم. همچنین سهم ۳۰ درصدی در تولید دارو‌های مختلف داریم و از ۳۰۰۰ داوری مورد نیاز کشور،۱۷۰۰ قلم دارو را تولید می‌کنیم. مجموعه داروپخش و پخش هجرت امروز بیش از ۳۰ درصد شبکه توزیع کشور را مدیریت می‌کنند. انبار‌ها آمادگی لازم برای خدمات رسانی در این ایام را دارند.

وی با اشاره به اینکه برای اولین بار در ساختار سرمایه گذاری، معاونت نوآوری و اقتصاد دانش بنیان را تاسیس کردیم اظهار کرد: ۹۷ درصد داروی مورد نیاز در داخل تولید می‌شود و این ظرفیت وجود دارد که با فعال شدن بخش دانش بنیان، سه درصد دارو‌های وارداتی را نیز خودمان در داخل تولید کنیم.

محمدمسعود علی‌مراد، مدیرعامل شرکت کارخانجات داروپخش نیز با بیان اینکه این شرکت بیش از ۶۰ سال سابقه دارد، ۱۲۰۰ پرسنل در آن مشغول به کار هستند و ۴۰۰ پروانه تولید محصول دریافت کرده است گفت: بزرگترین تنوع تولیدی و پروانه ساخت را در سطح کشور داریم. ظرفیت تولید ما ۳.۵ میلیارد عدد است که از تمام این ظرفیت استفاده و ۲۴ ساعته مشغول تولید هستیم.

وی افزود: محصولات انحصاری و بعضا دارو‌های استراتژیک کشور را در این مجموعه تولید می‌کنیم. در ماه گذشته به همت همکاران، خط تولید سرم جدید به ظرفیت شرکت افزوده شد که طی پنج تا شش ماه آینده، ظرفیت تولید در سه مرحله از سه میلیون واحد در ماه به شش میلیون واحد در ماه افزایش می‌یابد.

علی‌مراد با اشاره به اینکه سه خط تولید جدید دیگر در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد گفت: خط جدید دیگری تا انتهای سال و حداکثر تا اردیبهشت، به ظرفیت تولید اضافه می‌کنیم که دارو‌های بسیار گرانقیمتی در آن تولید می‌شود که دارو‌های با تکنولوژی بالا هستند. همچنین با شرکت‌های دانش بنیان وارد مذاکره شدیم تا محصولاتشان را به صورت مشترک تولید و در آینده بخش بیوتکنولوژی را توسعه دهیم.

وی ادامه داد: از حیث تعهدات اجتماعی، هر چه کمبود دارویی در کشور ایجاد شده، بلافاصله تولیدش را شروع و تلاش کردیم در حد توان از بروز کمبود‌های دارویی جلوگیری کنیم. با تمام توان و با کمک نیروی جوان در حال تولید هستیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار