در این همایش رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه ۱۸۰ هزار تن گندم در این استان مصرف میشود که بین ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تن از این مقدار را ۳۱ هزار گندمکار چهارمحال و بختیاری تولید میکنند.
آقای برزگر افزود: حاصل تلاش زنجیره تولید را بیش از ۸۵۰ نانوا در چهارمحال و بختیاری، سالانه به ۷۰۰ میلیون قرص نان تبدیل و در اختیار مردم استان قرار میدهند.
وی با بیان اینکه ۳۰ هزار سرویس در شبکه حمل و نقل برای حمل آرد و گندم انجام میشود، تاکید کرد: باید زنجیره تولید از مزرعه تا سفره به سمت بهره وری و تولید با کیفیت نان حرکت کند.
در این مراسم تعدادی از نانوایان و افراد تأثیرگذار از مزرعه تا سفره، تعدادی از گندمکاران نمونه، مدیران کارخانههای آرد و تولیدکنندگان نان صنعتی در استان تجلیل شدند.
در این مراسم مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان چهارمحال و بختیاری هم گفت: امسال خرید تضمینی گندم در استان ۵۰ درصد افزایش یافته است.
آقای تقیزاده افزود: پارسال ۱۷ هزار و ۶۰۰ تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شد و امسال خرید تضمینی این محصول در چهارمحال و بختیاری به ۲۶ هزار تن رسید.
وی، همچنین از افزایش ۳۰۰ درصدی خرید گندم با توان دولتی در سیلوی ملکی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان خبر داد و گفت پارسال ۴ هزار تن گندم در سیلوی ملکی گندم خریداری شد، اما امسال ۱۲ هزار تن گندم در این سیلو خریداری و ذخیره گردید.
معاون امور هماهنگی اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری هم در پایان همایش تجلیل از نانواها، پیام قدردانی استاندار و اعضای کارگروه گندم، آرد و نان استان، از نانوایان را ابلاغ کرد و گفت: همایش تجلیل از نانوایان، نخستین بار در استان اجرا میشود.
بیشتر بخوانید
آقای منزوی افزود: این همایش به پاس قدردانی از این قشر زحمتکش بویژه به دلیل همراهی نانوایان در طرح مردمی سازی یارانهها برگزار شده است.
وی با اشاره به ساز و کار ویژهای که طرح مردمی سازی یارانهها داشت افزود: نانوایان در صف اول حفظ امنیت غذایی مردم هستند.
عکاس: حمید رضا حبیبیان