آقای مهدی اسلامپناه افزود: تولید تنها راه نجات اقتصاد کشور است و همه ارکان این سازمان در خدمت تولید است.
وی سرداران عرصه تولید را رهبران اقتصادی کشور معرفی کرد و گفت: مانع تراشی در استاندارد برای کارآفرینان و تولیدکنندگان ممنوع است.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه نشان ملی استاندارد با اطمینان بخشی به مصرف کننده به یک سرمایه ملی تبدیل شده است، افزود: با تولید باکیفیت از نشان استاندارد به عنوان سرمایه ملی و اجتماعی باید مراقبت کرد.
اسلام پناه، سازمان ملی استاندارد ایران را به نیابت از دولت، وکیل مردم دانست و گفت: اگر رضایت مردم در بخش کیفیت حاصل شود، توسعه بازار به بهترین نحو شکل میگیرد.
وی کیفیت را مسئولیت بنگاه اقتصادی دانست و افزود: سازمان ملی استاندارد ایران هوادار ملت است، از طرفی به عنوان حامی تولید، اگر جایی نیاز باشد قوانین را تسهیل و خط سبز اقتصادی ایجاد میکنیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، با اشاره به سختی کار در بخش خصوصی، اضافه کرد: محیط پرآشوب نااطمینانی و نگرانی برای صاحبان صنایع ایجاد میکند و سعی داریم نظام یکپارچه نظارتی را شکل دهیم.
دبیر شورای عالی استاندارد، راهبرد عبور از محیط بحرانی را، ناظر بر برنامههای سناریو محور دانست که نادر، هدایتگر، نتیجه گرا، آیندهنگر، برونگرا، دروننگر و سیستماتیک باشد.
معاون رئیس جمهور، بهکارگیری تفکر سیستمی، ایجاد چالشهای ذهنی، سناریوسازی، شناسایی مسیرهای غیر مرتبط، ارتباط با نهادهای مرتبط، دغدغههای مالی و درک واقعیات را از ویژگیهای سناریو خوب برشمرد.
اسلامپناه، با اشاره به حمایت و پشتیبانی این سازمان از تولید گفت: در دوره تحولی همه خدمات این سازمان در جهت حمایت از تولید کشور بهروزرسانی و تسهیل شده است تا مردم با افتخار از تولید داخلی استفاده کنند.