باقلا قاتق یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمال کشور می باشد.

باقلا قاتق از جمله غذاهای خوشمزه شمالی است که اهالی گیلان در پخت آن تبحر دارند. یک خورش خوشمزه و مقوی که با کمترین و ساده‌ترین مواد پخته می‌شود و بسیار مقوی و سیر کننده است. 

مواد اصلی این غذا از باقلا رشتی و به زبان گیلکی (پاچ باقلا، کلمه پاچ در گیلان به معنیِ کوتاه یا کوچک است)، شوید و تخم مرغ تهیه گردیده و معمولاً با برنج که به صورت کته تهیه شده (برنج بیجارکله)، سیر تازه کل باقالا، ماهی و اشپل ماهی خورده می‌شود.

 

باقلا قاتق غذای خوشمزه

باقلا قاتق

غذای خوشمزه و مقوی شمالی

باقلا قاتق غذای شمالی

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۸ ۲۸ آذر ۱۴۰۱
ما پیاز را ابتدا تفت میدهیم بعد لوبیای کشاورزی را به آن اضافه می کنیم بقیه مطابق فیلم میباشد . البته با باقالا هم مطابق فیلم درست میکنند ولی لوبیای کشاورزی خوشمزه تر و بیشتر مرسوم میباشد . نوش جان تمام دوستداران .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۳ ۲۸ آذر ۱۴۰۱
یک آشپز هیچ وقت تخم مرغ رو مستقیم داخل ظرف اصلی نمی شکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۲۷ آذر ۱۴۰۱
وای باقلا که کشندس. خونریزی داخلی ایجاد می کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۷ ۲۹ آذر ۱۴۰۱
وای دانشمند کی بودی تو .از کجا کشف کردی خخخخخخخخخخ