رحمت الله رحیمی پور، شهردار راور گفت: به دلیل اهمیت وجود فضای سبز و آثار و برکات آن برای مردم، شهرداری راور به همراه اعضای شورای شهر تصمیم به جایگزینی درختان مثمر به جای درختان اکالیپتوس کردند.
او بیان کرد: تعداد زیادی از شهروندان راوری خواستار قطع درختان اکالیپتوس از سطح شهر هستند؛ اما به دلیل اینکه این امکان به یکباره وجود ندارد، شهرداری شهرستان راور، چندین خیابان را به عنوان جامعه هدف قرار داده است که به زودی طرح مورد نظر را اجرا خواهد کرد.
رحیمی پور بیان کرد: این طرح ابتدا از خیابان امام خمینی (ره) شروع خواهد شد و درختان آماده میشوند و درختانی از جمله زیتون مثمر، زیتون تلخ، سنجد و... کاشته خواهد شد که بعد از قوام گرفتن آن ها، درختان اکالیپتوس از سطح شهر حذف میشوند.
او تصریح کرد: هرس این شکل درختان اکالیپتوس که برای عدهای از شهروندان سوال شده است، تخلف پیمانکار بوده و بدون هماهنگی انجام شده است که البته رشد این درختان آن قدر زیاد است که طی یک ماه آینده، درختان به حالت قبل برمی گردند.
دکتر سعید پیشگویی، رییس شبکه بهداشت راور در این رابطه گفت: طبق بررسیها و مشاهدات، مواردی از آلرژی، حساسیت و حتی بیماریهای قارچی نسبت به درختان اکالیپتوس در بعضی بیماران دیده شده و همچنین شایسته است برای سلامتی، نشاط و شادابی بیشتر مردم و شهر راور به جایگزینی این درختان به گونههای مناسب روی آوریم.
رسول شمس الدین زاده، رئیس کمیسیون عمران و فضای سبز در شورای اسلامی شهر راور گفت: در این مدت شاهد گزارشات و تقاضای مردمی در خصوص قطع درختان اکالیپتوس به دلیل برگ ریزی، خسارت به چاه ها، لولههای آب و ایجاد حساسیت بوده ایم.
او بیان کرد: در برخی نقاط تخریب آسفالت، جداول و پیاده روها را به واسطه ریشههای قوی این درختان شاهد هستیم و شاخههای تنومند این درختان نیز خطر سقوط و ایجاد خسارت در هنگام وزش باد را دارد.
شمس الدین زاده تصریح کرد: بنا بر جمع بندی نظر کارشناسان و مشاوران، جایگزین کردن درختان اکالیپتوس با درختان مثمر سازگار با آب و هوای راور در اولویت برنامههای شهرداری برای فضای سبز است.