از وعده شهردار تهران برای احداث ۲ کارخانه آسفالت در پایتخت حدود ۵ ماه میگذرد، وعدهای که با خود چالشها و واکنشهایی را به همراه داشت؛ معاون اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران بلافاصله بعد از این وعده اعلام کرد که با ساخت کارخانه آسفالت در داخل تهران مخالف هستیم، مجوزی هم برای آن صادر نمیکنیم و دلیل مخالفتمان هم منع قانونی است، طبق قانون استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران ممنوع است.
همچنین اعضای شورای شهر تهران هم سکوت نکردند و نظرات خود را درباره این صحبت آقای شهردار ابراز کردند برای مثال پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد که قاعدتا طبق قانون هر کارخانهای که بخواهد در محدوده شهر ساخته شود باید مجوزهای لازم را اخذ کند یکی از این سازمانها محیط زیست است، اگر مجموعهای مجوز را نگیرد و ترک فعل کند باید به دستگاههای نظارتی پاسخ بدهد.
چندی پیش هم بابایی یکی دیگر از اعضای شورا ابراز نگرانی کرده بود و گفت: بعید میدانم که محیط زیست با احداث چنین کارخانههایی در داخل یا حریم شهر موافقت کند، ولی در هر صورت شهرداری برای فعالیت این کارخانهها چارهای جز اخذ مجوز از سازمان محیط زیست را ندارد.
با توجه به این اظهار نظرات و آلودگی هوا که گریبان گیر تهران و پایتخت نشینان شده است؛ شهرداری تهران همچنان تاکید دارد که وعده اش پابرجا بماند و چنین کاری انجام شود، اما با توجه به اینکه ۵ ماه از وعده شهردار تهران گذشته، آخرین وضعیت را از زاکانی جویا شدیم، او در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره آخرین وضعیت احداث این کارخانه بیان کرد: ما بدون مجوز کاری نمیکنیم و وضعیت بسیار خوب است. کارخانه آسفالتی که برای ۴۰ سال پیش است را میخواهیم برداریم و یک کارخانه نو در آنجا بگذاریم.
وی تاکید کرد: ما مجوز داریم، زیرا میخواهیم نوسازی انجام دهیم، اما اگر باز هم مجوزی بخواهند ما میگیریم؛ کارخانه ۴۰ سال پیش آلایندگی فراوانی دارد و قصد نو کردن داریم، این کار نیاز به تشویق دارد که میخواهیم چنین اقدامی انجام دهیم.
با توجه به اینکه هنوز برای این وعده، تصمیم گیری مناسبی انجام نشده و در بلاتکلیفی به سر می برد باید دید که آیا در ادامه هم محیط زیست بر مخالف خود تاکید می کند؟ این نکته هم قابل ذکر است که تحت هیچ شرایطی نباید تنفس مردم نادیده گرفته شود و کاری انجام نشود که شرایط تهران را وخیم تر کند.
شهردار و مسولان تهران پایتخت عزیز کشورمان هم نباید این اشتباه را تکرار کنند و همه صنایع را به پنجاه یا صد کیلومتری شهرها ببرند و همه شهرداران سراسر کشور هم بفکر نیروگاههای پاک و خودروهای پاک گام بردارند
پاک و برق پاک در اطراف شهر و یا داخل شهر باشید #برق _پاک #انرژی_ پاک #شهر پاک
حداقل یک شرکت واحد براشون قرار دهید این قشر تحصیل کرده، زحمت کش و با تجربیات بالای ۱۰ سال همیشه حداقل حقوق را گرفته اند و در پرداخت به موقع حقوق و بیمه نداشته اند.
لطفا حمایت کنید
راهکار حفاظت جان همه شهروندان تهرانی توسعه شهر بصورت افقی و به اطراف شهر است
شهرداریها باید خودکفا شوند و نه وابسته