معاون وزیر آموزش و پرورش ضمن تاکید بر لزوم بازنگری دراساسنامه سازمان نهضت سوادآموزی گفت: نهضت سوادآموزی ظرفیتی برای استمرار دانایی در کشور است.

علیرضا عبدی امروز در جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان کرمان با اشاره به اینکه حدود ۷ سال شورای عالی پشتیبانی سواد برگزار نشده بود و به نوعی جریان سوادآموزی مورد غفلت جدی واقع شده بود، گفت: با لطف خداوند و همت همه تلاشگران این عرصه این جلسه بعد از سال‌ها برگزار شد و ریل گذاری‌های خوبی برای پیشبرد اهداف سوادآموزی انجام شده است.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اعلام اینکه همه مسئولان به نوعی مسئول سواد اجتماعی کشور هستند، تأکید کرد: باید آمادگی لازم برای انجام فعالیت‌های سوادآموزی در گام دوم انقلاب را داشته باشیم.

عبدی افزود: سوادآموزی نباید تنها محدود به خواندن و نوشتن باشد؛ بلکه جذاب‌ترین موضوع در نهضت سوادآموزی این است که جریانی برای استمرار دانایی در کشور است.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: اگر در مورد سواد‌های مختلف آمادگی داشته باشیم بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را نخواهیم داشت؛ مثلا بسیاری از زندانیان به علت بیسوادی در حوزه مالی گرفتار شده اند یا بسیاری از نزاع‌های خانواده‌ها به علت نبود سواد آپارتمان نشینی در مجتمع‌های مسکونی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: از سویی دیگر، صاحبان بسیاری از مشاغل هم که شاغلند نسبت به شغل خود عالم نیستند و شغل‌ها بر پایه دانایی نیست.

عبدی افزود: دانایی جزو نیاز‌های ضروری کشور است و دنیای متاورس به زودی ما را مبتلا خواهد کرد، پس ما با دنیایی مواجه می‌شویم که هیچ شناختی از آن نداریم.

او تصریح کرد: با وجود بیش از ۴ میلیون بیسواد مطلق یا کم سواد در کشور هنوز هم ماموریت ما در حوزه سوادآموزی خطیر است که باید هم افزایی محکمی داشته باشیم تا ظرف سه سال آینده موضوع آموزش سواد پایه و خواندن و نوشتن تمام شود.

عبدی بیان داشت: نشانی بیسواد‌ها را باید از ثبت احوال بگیریم، دهیاران و بخشداران باید در شناسایی بیسوادان کمک کنند، چون نزدیک‌ترین افراد به خط اجتماعی جامعه هستند.

او تصریح کرد: باید نقشه راهی داشته باشیم و بررسی کنیم این بیسوادان را با چه همکاری‌هایی می‌توان با سواد کرد.

عبدی افزود: تامین منابع مالی نهضت هم اهمیت دارد، اگر بزرگسالان باسواد باشند جلوی بسیاری از خسارت‌ها و آسیب‌ها در حوزه بهداشت و درمان و ... گرفته می‌شود.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: نهضت سوادآموزی سال ۶۳ دولتی شد، اما قبل از آن مردمی بود و اینک سازمانی شده و باید در حوزه‌های تشویقی و انگیزشی برای سوادآموزان با همکاری دستگاه‌های مختلف کار شود.

عبدی افزود: اساسنامه نهضت باید بازنویسی شود و محدودیت‌های آن کم شود باید مشخص شود اینک سواد چیست و نحوه عملکرد سوادآموزی چگونه باید باشد؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۱:۰۱ ۲۸ آبان ۱۴۰۲
نهضت سواد اموزی هست ولی ده سال ب اموزگاران نهضت ن حقوق میدهید ن بیمه تکلیف قبلی مشخص کنید و دوباره برای نهضت نیرو بگیرید
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۱:۰۱ ۲۸ آبان ۱۴۰۲
نهضت سواد اموزی هست ولی ده سال ب اموزگاران نهضت ن حقوق میدهید ن بیمه تکلیف قبلی مشخص کنید و دوباره برای نهضت نیرو بگیرید
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۰:۵۸ ۲۸ آبان ۱۴۰۲
نهضت سواد آموزی هست ولی ده سال ب آموزگاران نهضت نه حقوق میدهید نه بیمه تکلیف قبلی مشخص کنید و دوباره برای نهضت نیرو بگیرید
آخرین اخبار