وعده های غذایی قابل استفاده در مایکروویو از جمله غذاهای فوق فرآوری شده هستند که خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند.

یک مطالعه جدید در مقیاس بزرگ نشان می‌دهد که غذا‌های فوق فرآوری شده خطر ابتلاء به انواع سرطان‌ها و مرگ ناشی از آن را افزایش می‌دهند. محققان گزارش دادند که هر ۱۰ درصد افزایش مصرف این غذا‌ها در رژیم غذایی، خطر کلی ابتلاء به سرطان را ۲ درصد و خطر مرگ ناشی از سرطان را تا ۶ درصد افزایش می‌دهد.

این خطر برای سرطان‌های خاص، به ویژه سرطان‌هایی که عمدتاً زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهند، حتی بیشتر است.

به عنوان مثال، محققان دریافتند هر ۱۰ درصد افزایش در مصرف غذا‌های فوق فرآوری شده توسط یک زن، ۱۹ درصد خطر ابتلاء به سرطان تخمدان و ۳۰ درصد احتمال مرگ ناشی از سرطان تخمدان را افزایش می‌دهد.

کیارا چانگ، محقق ارشد از کالج سلطنتی لندن، گفت: بدن ما ممکن است به این مواد و افزودنی‌های فوق فرآوری‌شده واکنش مشابهی نسبت به غذا‌های تازه و مغذی با حداقل فرآوری‌شده نشان ندهد.

محققان در این مطالعه شرکت کنندگان را به مدت ۱۰ سال زیر نظر گرفتند و دریافتند که هر چه افراد بیشتر از غذا‌های فوق فرآوری شده استفاده کنند، خطر ابتلاء به سرطان در آن‌ها بیشتر می‌شود.

به گفته محققان، این وضعیت می‌تواند به این دلیل باشد که غذا‌های بسیار فرآوری شده کالری متراکمی دارند و بنابراین احتمال بیشتری وجود دارد که فرد را چاق کنند. غذا‌های فوق فراوری شده و بسته بندی آن‌ها حاوی مقادیر زیادی مواد شیمیایی هستند که می‌توانند در خطر ابتلاء به سرطان نقش داشته باشند.

منبع:مدیسن نت

برچسب ها: مواد غذایی ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسین ازاد
۱۹:۵۲ ۱۵ بهمن ۱۴۰۱
عالی بیشتر اطلاع رسانی کنید ممنون