تیرنگ نیستانی، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: یکی از باورهای غلط و متداولی که بین عموم مردم رواج دارد این است که هر زمان احساس ضعف یا گرسنگی دارید، بیسکوئیت سبوس دار بخورید.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: اضافه شدن سبوس به مواد غذایی مثل بیسکوئیت، نانها و ماکارونی، ارزش و مزیت نسبی ماده غذایی را بالاتر میبرد؛ ولی هرگز به این معنی نیست که از کالری آن میکاهد یا برای سلامت مفید است و یا میتوان در مقادیر بالا از آن استفاده کرد.
کارخانه ها دست به دامن تبلیغات شده اند
اگر راست. میگین به مسئولین تذکر بدین
سبوس آرد نانوایی رو حذف. نکنن
حال انسان بهم می خورد از این نظریه های آبکی این از مسلمات است که سبوس تاثیر فوق العاده ای برای سلامتی و ارزش غذایی بالا دارد