آثار ارزشمندی به بخش خوشنویسی پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی ارسال شده است که برخی از آن ها از کیفیت و عیار بالایی برخوردار هستند.

از روز جمعه ۷ بهمن ماه، پانزدهمین دوره جشنواره هنر‌های تجسمی فجر در رشته‌های مختلف خوشنویسی، تصویرسازی، عکاسی، کارتون و کاریکاتور، طراحی گرافیک، حجم (مجسمه، سرامیک، چیدمان) نقاشی و نگارگری آغاز به کار کرد و هنرمندان مختلفی آثار خود را به منظور داوری به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند که هنر خوشنویسی هم، یکی از بخش‌های پُراستقبال پانزدهمین دوره جشنواره هنر‌های تجسمی بود. 

علی اشرف صندوق‌آبادی، دبیر بخش خوشنویسی پانزدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی، درمورد ارزیابی و کیفیت آثار خوشنویسی ارسال شده به این دوره از جشنواره بیان کرد: آثار بسیار خوبی به بخش خوشنویسی ارسال شده بودند و داوران هم دقت نظر داشتند که این آثار شامل رتبه بندی خیلی خوب، خوب و بسیار خوب بودند و در میان آن ها، آثار درجه یک هم وجود داشتند و به همین دلیل، از همه هنرمندانی که به خلق آثار فاخر پرداختند، تشکر می‌کنم.

دبیر بخش خوشنویسی این دوره از جشنواره هنر‌های تجسمی، درمورد حضور هنرمندان جوان در پانزدهمین دوره جشنواره هنر‌های تجسمی گفت: باید به جوانان خود ببالیم و به خودمان تبریک بگوییم به خاطر چنین هنرمندان صاحب ذوقی که واقعاً کار‌های بسیار ارزشمندی در حوزه خوشنویسی خلق کرده و آن‌ها را تقدیم دیده بینندگان این حوزه کردند و جای خوشحالی است که هنرمندان توانمندی در این عرصه می‌بینیم. در این جشنواره، هم افرادی که مطرح بودند و در جشنواره‌های مختلف شرکت کرده و جایزه گرفته بودند و هم هنرمندانی که اگرچه صاحب نام نبودند، ولی آثار بسیار خوبی را خلق کرده بودند، شرکت کردند.

حضور خوشنویسان با عیار بالا در پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر///تاپِ روز دوشنبه

او با اشاره به دوران طلایی هنر خوشنویسی ایران ادامه داد: ما دارای انجمن خوشنویسان ایران هستیم که بنیان این انجمن را هنرمندان بزرگی بنا نهادند و سال هاست که این انجمن به عنوان یک نهاد مدنی بسیار عمیق و موثر فعالیت می‌کند و عملکرد این افراد اثربخش بوده است و در این سال‌ها، زحمت استادان و مدرسان خوشنویسی کشور در انجمن خوشنویسان و استعداد‌های جوان در حوزه خوشنویسی ثمربخش بوده است.

دبیر بخش خوشنویسی این دوره از جشنواره هنر‌های تجسمی افزود: آثاری که هنرمندان جوان خلق می‌کنند به مراتب از خیلی از قدمای ما جلوتر هستند و خوشنویسانی داریم که عیار بسیار بالایی دارند.

به گفته او، آثار خوشنویسی در این دوره از جشنواره دارای خلاقیت و ترکیبات جدید بودند. زیرا ماهیت هر هنری خلاقیت است و اگر آثار هنری فاقد خلاقیت باشند اثرشان کمتر می‌شود.

او گفت: انجمن خوشنویسان در زمینه آموزش خوشنویسی شامل برنامه‌های جامعی است و این موضوع نیز، در استان‌های کشور دنبال می‌شود و با توجه به بررسی آثار خلق شده به خصوص در طول چهار دهه گذشته، متوجه می‌شویم که هنر خوشنویسی رشد قابل توجهی در کشور داشته است.

صندوق آبادی با اشاره به آثار هنرمندان جوان افزود: ما شاهد خلق آثار نفیس و موزه‌ای از جوانان کشور هستیم تا جایی که می‌توان گفت کمتر در طول تاریخ، چنین آثار نفیسی از این قشر دیده‌ایم و امروزه، جوانان خوشنویس ما توانمندی زیادی دارند و با هنرمندی پا به عرصه خوشنویسی گذاشته اند. بنابراین، باید به این هنرمندان توانمند افتخار کرد چراکه با حضور آن ها، آینده روشنی برای هنر خوشنویسی ایران قابل پیش‌بینی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
ناشناس
۲۰:۱۵ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
کاش قدر این هنر اصیل و متعالی رو بیشتر بدونن، کاش به خوشنویسی و خوشنویس‌ها احترام بیشتری گذاشته بشه، کاش به جای دستمایه قرار دادن این هنر، کمک کرد که از انزوا خارج بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۲ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
بله به از خط خوش رولی لوح هومن برق نورد مشخصه کاملا
Iran (Islamic Republic of)
مسعود
۱۳:۱۶ ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
دستخط خوشی که روی لوح دیپلم هومن برق نورد است نمونه یی از حسنات بدنه دولت فخیمه است
آخرین اخبار