پزشکان متخصص و فوق تخصص در خراسان جنوبی به دلیل کمبود زیرساخت‌های حمل و نقل، رفاهی و تفریحی ماندگار نیستند.

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: یکی از مسائل جدی مردم خراسان جنوبی کمبود پزشک متخصص است و باید قبول کنیم که خراسان‌جنوبی منطقه محرومی بوده و شرایط سخت‌تری برای خدمت در آن وجود دارد که باید فردی که خدمت در این منطقه را بپذیرد، باید با سبک و شرایط زندگی خاصی کنار آید.

او افزود: همه انسان‌ها به دنبال شرایط بهتر برای زندگی هستند و باید این موضوع را قبول کنیم که وضعیت تفریحی، رفت وآمد، دوری از مرکز کشور، وضعیت معیشت و درآمد، مسائل آب و هوایی و چندین موضوع دیگر در ماندگار نشدن پزشکان متخصص در این منطقه دخیل است.


بیشتر بخوانید


به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برخی از درخواست‌های پزشکان برای ماندن خارج از قاعده قانونی است؛ همچنین بُعد جمعیت، پراکندگی جمعیت و درآمد پایین منطقه سبب شده که ماندگاری پزشکان را با مشکل مواجه سازد.

پیگیر دریافت مجوز برای زنان، پاتولوژی و عفونی هستیم

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به برنامه‌های این دانشگاه برای تأمین پزشکان متخصص گفت: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم اکنون در ۹ رشته تخصصی در زمینه اعصاب و روان، جراحی مغز و اعصاب، قلب، اطفال، داخلی، بیهوشی، رادیولوژی، جراحی عمومی و پزشک خانواده دستیار می‌پذیرد.

او افزود: به دنبال این هستیم برای رشته‌های متخصص زنان، پاتولوژی و عفونی نیز به زودی مجوز‌های لازم را بگیریم تا این رشته‌ها افزایش یابد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱
هیچکدام از پزشکان حاضر به خدمت در مناطق غیر شهری و دور افتاده نیستند .فقط مرکز استانها و مخصوصا تهران را دوست دارند .
حتی کسانی که با بورسیه و سهمیه و اعمال نفوذ دکتر شدند.