مجری طرح انتقال آب به دریاچه ارومیه گفت: مطابق قول وزیر نیرو به مردم، عملیات اجرایی تونل انتقال آب از سد کانی سیب به دریاچه ارومیه در بهمن ماه به پایان رسید و فرآیند انتقال آب به سمت دریاچه ارومیه در فاز اول درآستانه عید مبعث آغاز شد.
آقای حبیب الله علی اصغری اضافه کرد: با توجه به اهمیت آبرسانی هرچه سریعتر به دریاچه ارومیه و به جهت حساسیت این موضوع، وزیر نیرو در تابستان امسال از نزدیک از قسمتهای مختلف این طرح بازدید و شرکت توسعه منابع آب ونیروی ایران را ملزم به قراردادن طرح در اولویتهای اجرایی کردند.
علی اصغری مجری این طرح با اشاره به مشکلات و خسارتهای به وجود آمده برای ۸۰۰ متر از ۳۶ کیلومتر تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه، افزود: از بهار امسال کارگروههای تخصصی با حضور کارشناسان خبره، تشکیل و طراحی مجدد اجزای سازهای تونل انجام گرفت و نهایتاً در تیرماه راهکارهای ترمیم تونل به تأیید فنی رسید و عملیات اجرایی آغاز شد.
وی افزود: در این راستا تیم اجرایی پروژه بلافاصله با فعالیت در ۳ شیفت کاری، بدون وقفه و با استفاده از روشهای نوآورانه به صورت همزمان نسبت به دمونتاژ و خروج TBM در قطعه ورودی، پوشش ثانویه تونل به طول حدود ۸۰۰ متر در بخشهای آبرفتی و آسیب دیده (به عنوان مهمترین فعالیت اجرایی) به همراه سایر فعالیتهای تکمیلی لازم و جمع آوری تجهیزات و آماده سازی جهت آب اندازی اقدام کرد.
علی اصغری ادامه داد: طرح آبرسانی به دریاچه ارومیه، متشکل از سد، بند بادین آباد، تونل انتقال ۳۶ کیلومتری و کانال ۱۱ کیلومتری است که با پایان فازهای اول و دوم قابلیت انتقال سالانه حدود ۵۰۰ میلیون مترمکعب آب مازاد به دریاچه ارومیه را خواهد داشت.
این گزارش حاکی است، هم اکنون آب اندازی تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه در حال انجام است و به زودی اولین طرح زیست محیطی احیای دریاچه ارومیه با حضور مسئولان ارشد کشوری افتتاح میشود و پس از بهرهبرداری از این طرح، سایر طرحهای ۱۹ گانه ستاد احیای دریاچه ارومیه نیز به تدریج وارد فاز عملیاتی خواهند شد.
مسئولین کشور عرضه ندارن یه برای استخر آب تهیه کنند چه برسه دریاچه را احیا کنند البته فقط خشکاندن دریاچه ها و زمین های کشاورزی را تخصص و هنر دارن
مسئولی که کارشو درست انجام میده باید فرق کنه با اونی که درست کار نمیکنه، خدایی دم اونایی که مردونه کار میکنن گرم.
تعداد چاه ها عمیق و نیمه عمیق از جمعیت استان های همجوار دریاچه بیشتر است.
متاسف باید باشیم واس این طرح
برو به ادامه ی کارات برس قشنگ کله رو بکن زیر برف خودتو بزن بخواب انگار که نه انگار!
عجب کار بزرگ و فنی! چه بودجه کلانی!
وقتی فهمیدم از اب شرب مخم سوت کشید.
یک مشت نادان شدن مدیر
نابودی طبیعت، برنامه ای است که امثال شما بدنبال آن هستند.
ای کاش کسی هم به فکر مردم کهگیلویه و بویراحمد بود و جلوی مافیایی که نمی گذارن سد مارون اجرایی بشه، را گرفت