رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی گفت: درس آمادگی دفاعی برای ۲ میلیون دانش آموز توسط ۲۸ هزار دبیر و ۱۰۰۰ مربی تدریس می‌شود.

سردار مجتبی باستان رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی با بیان این که بسیج دانش آموزی با همکاری وزارت آموزش و پرورش چند برنامه اصلی را تدارک دیده است، اظهار کرد: نخستین برنامه که از مهر آغاز شده، برگزاری اردو‌های راهیان نور است.

وی با بیان این که تاکنون ۱۵۰ هزار دانش‌آموز از یادمان‌ها و مناطق عملیاتی دفاع مقدس بازدید کرده‌اند، افزود: اردو‌های راهیان نور تا چهارم، پنجم فرودین ماه ادامه دارد و پیش‌بینی ما این است که به عدد اعزام ۲۰۰ هزار دانش آموز برسیم.

باستان اظهار کرد: راهیان نور دستاورد‌های بسیار خوبی داشته و شور و شعف خاصی را در دانش آموزان شاهد هستیم که یک علت آن راویانی هستند که در کنار دانش آموزان اعزام کرده ایم، نگاه آن‌ها جهاد تبیین و معرفی دستاورد‌ها و پیشرفت‌ها در حین اردو است.

وی اضافه کرد: اردو‌های راهیان پیشرفت را نیز برگزار می‌کنیم؛ برای آنکه دستاورد‌های انقلاب اسلامی را معرفی و امیدافرینی را در راستای جهاد تبیین داشته باشیم دو نوع اردوی راهیان پیشرفت را طراحی کرده‌ایم نخست، بازدید از پارک‌های علم و فناوری و کارخانجات و صنایع بزرگ شهر و استان خودشان است که به عبارت دیگر درون استانی است. دوم، اردو‌های راهیان پیشرفت نورانی است که با دانش آموزان سمپادی آغاز شده و ۲۰۰۰ نفر انتخاب شده اند که در مرحله اول ۸۰۰ نفر را اعزام کرده ایم و در مرحله دوم نیز ۱۲۰۰ نفر از پس فردا به استان هرمزگان اعزام می‌شوند.

وی ادامه داد: راویانی که انتخاب کرده‌ایم راویان علمی هستند و در کنار آن‌ها عزیزانی که در صنایع دفاعی و نظامی مشغول هستند برای بچه‌ها در منطقه توضیحاتی را ارائه می‌دهند. به عنوان مثال مسؤولان پهپادی هوافضا، درباره پهپاد‌ها به بچه‌ها توضیح می‌دهند. یا دانش آموزان سوار کشتی‌های دست‌ساز ایرانی می‌شوند که محصول ذهن و اندیشه جوانان انقلابی ماست، دانش آموزان ما قرار است در آینده جا پای همین‌ها بگذارند. پس همان طور که گفته شد راویان اردو‌های راهیان پیشرفت، مسؤولین امر هستند.

وی افزود: در کنار آن، راویان دفاع مقدس هم داریم و مباحثی نظیر اینکه چرا دفاع کردیم، جایگاه انقلاب در نظم. نوین جهانی کجاست  در یادمان‌ها برای آن‌ها تشریح و تبیین می‌شود. تاکنون ۱۳۰ هزار نفر را به اردو‌های راهیان نور پیشرفت اعزام کرده‌ایم و ۲۰۰۰ دانش آموز سمپادی را هم تا پایان اسفند اعزام می‌کنیم.

وی درباره درس آمادگی دفاعی، اظهار کرد: امروز اولین مراسم تجلیل از دبیران درس آمادگی دفاعی را برگزار کردیم. درس آمادگی دفاعی نقش مهمی در زمینه جهاد تبیین دارد، زیرا معارف انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، فرهنگ دفاع، دفاع نظامی، دفاع غیرنظامی و پدافند غیرعامل را با رویکرد دشمن شناسی و بصیرت افزایی را تبیین می‌کند. درس آمادگی دفاعی برای دومیلیون دانش آموز توسط ۲۸ هزار دبیر و ۱۰۰۰ مربی تدریس می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار