مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: کی از مطالبات بحق و طولانی‌مدت فرهنگیان و دغدغه‌های اصلی هیات امنای موسسه، طرح ارزش مالکانه و سهامدار کردن فرهنگیان در دارایی‌های موسسه بوده است.

 مجمع عمومی عادی سالیانه صندوق ذخیره فرهنگیان  با حضور اعضای هیات امناء و هیات مدیره موسسه و مدیران عامل هلدینگ‌های تابعه موسسه برگزار شد در این مجمع وزیر آموزش و پرورش به عنوان رییس مجمع، دکتر غلامرضا حیدری کرد زنگنه و لیلی نظرپور به عنوان ناظران جلسه و دکتر حمیدرضا نجف‌پور کردی به عنوان منشی مجمع انتخاب شدند.
حمیدرضا نجف‌پور کردی ضمن ارائه گزارش فعالیت هیات مدیره به مجمع اظهار کرد: هر آنچه که در مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان وجود دارد متعلق به اعضا است و بر اساس تکلیفی که هیات امنای موسسه بر عهده هیات مدیره گذاشته است، نسبت به تقویم، تخصیص و تحویل ارزش مالکانه به فرهنگیان اقدام خواهیم کرد؛ بنابراین از اعضای موسسه درخواست می‌کنیم نسبت به دریافت کدبورسی اقدام کنند تا این فرآیند هرچه سریعتر دنبال شود.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان بیان داشت: بورسی کردن هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه در راستای تامین مطالبات و انتظارات ذی نفعان یکی از دستورکار‌های اصلی موسسه بوده و در این زمینه اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.

نجف‌پور کردی یکی دیگر از مطالبات معلمان که جزو دغدغه‌های اصلی هیات امنای موسسه به ویژه شخص وزیر آموزش و پروش است را بهره‌گیری از ظرفیت عظیم فرهنگیان عنوان کرد و گفت: از ظرفیت معلمان و فرزندان آن‌ها در مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان استفاده خواهیم کرد و در شرایط برابر، اولویت استخدام با این عزیزان خواهد بود کما اینکه در چندین مورد نیز اقدام شده است.

وی یکی از چالش‌های اساسی موسسه در سال مالی گذشته را مشکل پتروشیمی‌های تولید متانول عنوان و تصریح کرد: البته بخش زیادی از مشکلات ناشی از عوامل بیرونی است که از مهم‌ترین آن‌ها افزایش نرخ خوراک به حدود دو برابر یکسال گذشته، کاهش شدید درآمد حاصل از صادرات متانول به دلیل تحولات بین‌المللی و نرخ جهانی متانول، افزایش غیرمنطقی هزینه‌های یوتیلیتی تا حدود سه برابر قبل و لغو معافیت مالیاتی و اضافه‌شدن نرخ ۱۵ درصد خوراک و ۹ درصد یوتیلیتی به عنوان مالیات بر ارزش افزوده به هزینه‌های تولید بود.

مدیرعامل موسسه افزود: عدم اصلاح پورتفوی پتروفرهنگ بعد از خرید یک هلدینگ به دلیل درصد بالای محصول متانول نیز یکی از چالش‌های اصلی بود که در سبد تولیدات این شرکت ریسک بالایی ایجاد کرده بود. همچنین بی‌توجهی به تامین یوتیلیتی و اکسیژن این شرکت‌ها باعث شده که نتوانند با ظرفیت کامل تولید داشته باشند.

نجف‌پور با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جهت کاهش تاثیر عوامل بیرونی و داخلی بر پتروفرهنگ، گفت: مهمترین اقدام اصلاح پرتفوی پتروفرهنگ از طریق واگذاری و مولدسازی سهام این شرکت و همچنین اصلاح پرتفوی موسسه از طریق کاهش پتروشیمی‌ها و افزایش معدنی و صنعتی در سبد دارایی‌ها است.

وی بر افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها در همه ارکان موسسه، هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه تاکید و اظهار داشت: احیا و ساماندهی بانک سرمایه، تکمیل زنجیره ارزش، ساماندهی شرکت‌های تابعه، پیگیری پرونده‌های حقوقی تا حصول نتیجه به نفع اعضای موسسه، تعیین تکلیف، احیا و مولدسازی دارایی‌های راکد از اهم برنامه‌هایی است که در سال مالی ۱۴۰۲ دنبال می‌شود.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در خصوص اقدامات انجام شده در ارتباط با گسترش تعاملات راهبردی با اعضا صندوق ذخیره فرهنگیان و تکریم عملی معلمان تصریح کرد: افزایش ضریب نفوذ اعضا، ارائه خدمات اقتصادی و رقابتی به اعضای صندوق، تداوم پرداخت بموقع و کامل سهم‌الشرکه بازنشستگان و دریافت کامل تعهدات دولت در اولویت برنامه‌های موسسه و هلدینگ‌ها قرار دارد.
نجف‌پور همچنین با اشاره به تصویب صورت‌های مالی موسسه توسط مجمع، در ارتباط با سایر مصوبات گفت: مجمع محترم موسسه با تقسیم سود انباشته به میزان ۱۶ هزار میلیارد ریال موافقت کرد که به حساب اعضای شاغل منظور شده و به حساب بازنشستگان اول مهر ۱۴۰۰ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ نیز واریز خواهد شد.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان همچنین از اعطای مجوز واگذاری سهام شرکت‌های بورسی و سایر شرکت‌های در مرحله ورود به بورس به بازنشستگان عضو صندوق از سوی مجمع خبر داد.

روابط‌عمومی و امور بین‌الملل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.