علی مستوفیان گفت: از این تعداد ۱۲ هزار و ۴۳۳ نفر در اقامتگاههای موقت، هشت هزار و ۵۰۰ نفر در مهمانسراهای ادارات، خوابگاههای دانشجویی و ۲ هزار و ۲۷ نفر نیز در تاسیسات اقامتی وابسته به آموزش و پرورش اقامت یافتند.
او گفت: همچنین ۲۸۵ نفر نیز در هتلها، ۲۰۴ نفر در مهمانپذیرها و ۲۸۵ نفر در اقامتگاه بومی گردی اسکان یافتند.
مستوفیان گفت: ظرفیت هتلهای استان ۴۷۲ تخت، اقامتگاههای بومگردی و خانه مسافرها ۳۴۰ تخت و مهمانپذیرهای استان نیز ۳۱۱ تخت و دیگر ظرفیتهای اقامتی مربوط به مدارس و خوابگاههای دانشجویی و مهمانسراهای ادارات است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با اشاره به تشدید نظارتها در مراکز گردشگری، گفت: با شروع سفرهای نوروزی و آغاز به کار ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان شمالی با هدف ارایه خدمات مطلوب به مسافران و زائران ورودی به استان نظارت بیشتری بر فعالیت تاسیسات گردشگری میشود.
مستوفیان گفت: در این بازدیدها بهمنظور خدمترسانی مطلوب به گردشگران و مسافران، نحوه ارایه خدمات مجتمعهای خدماتی رفاهی بین راهی شامل نمازخانه ها، سرویسهای بهداشتی، بهداشت محیط، غرفههای فروش مواد غذایی و سالنها مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرند.
مدیرکل میراث فرهنگی گفت: در نظارت و بازدیدها به ۲۲ مرکز گردشگری اخطار کتبی داده شد و ۱۲ مرکز نیز مورد تشویق قرار گرفتند.
هفت هتل، یک متل، ۱۱ مهمانپذیر، ۴۱ خانهمسافر و ۴۰ اقامتگاه بومگردی در خراسان شمالی مسافران را پذیرش میکنند.
خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲۲ منطقه نمونه گردشگری دارد.