سید کاظم موسوی گفت: برای اولین بار در سال جاری بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار جهت تعمیر و تجهیز انبار، مراکز خرید و باسکولهای مراکز خرید در نظر گرفته شده است و تعمیرات و تجهیزات توسط پیمانکاران در حال انجام است.
به گفته او، از ۱۳۰ مرکز خرید شبکه تعاون روستایی فارس، تجهیز و استاندارد سازی در ۴۲ مرکز با نظارت کامل انجام شده است و استانداردسازی سایر مراکز نیز به ترتیب اولویت انجام خواهد شد.
این مقام مسئول با اشاره به آغاز برداشت گندم در جنوب استان فارس از نیمه دوم فروردین ماه، گفت: ۱۰۰ درصد مراکز خرید شبکه تعاون روستایی فارس در مناطق جنوبی استان استاندارد سازی شده اند و از آمادگی کامل جهت خرید گندم کشاورزان برخوردار هستند.
موسوی با بیان اینکه بیش از ۵۰۰ نفر پرسنل زبده و آموزش دیده در ۱۳۰ مرکز خرید دورههای بازآموزی را گذرانده اند، گفت: مراکز خرید تعاون روستایی حتی در دورترین نقاط روستایی مراکز تولید گندم نیز تجهیز و آماده سازی شده و آماده دریافت دسترنج یکساله کشاورزان گندم کار استان هستند.
مدیر سازمان تعاون روستایی فارس به تحویل ۳۰۰ هزار تن گندم توسط شبکه تعاون روستایی فارس در سال زراعی گذشته اشاره کرد و گفت: با توجه به بارشهای خوب باران در سال زراعی جاری پیش بینی میشود میران دریافت گندم در مقایسه با سال زراعی گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش یابد.
این مقام مسئول با اشاره به قیمت خرید تضمینی گندم توسط شورای قیمت گذاری؛ کوتاه کردن دست دلالان و واسطه ها، حمایت از کشاورزان و تقویت تولید داخلی را از اهداف دولت در زمینه خرید تضمینی گندم برشمرد.
موسوی گفت: ماموریت شرکتهای تعاون روستایی رشد تولید و افزایش بهره وری و کاهش هزینه تمام شده تولید روستاییان و کشاورزان بر پایه مشارکت آنان است.