ضیائیان احمدی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: احتمال هجوم ملخهای صحرایی مهاجر از اردیبهشت ماه به مناطق جنوبی کشور وجود دارد و در صورتی که این ملخها در کانونهای اول هجوم شان کنترل نشوند ممکن است شاهد حمله دسته جمعی آنها به کانون دوم یعنی خراسان جنوبی باشیم.
او با اشاره به بارندگیهایی که اکنون در شبه جزیره عربستان و شمال آفریقا در حال ریزش است، افزود: به طور حتم این بارندگیها و رطوبتها سبب خواهد شد تا شاهد هجوم ملخهای صحرایی به جنوب کشور باشیم.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تصریح کرد:، چون ملخهای صحرایی به صورت گروهی و در قالب دستجات بیش از ۱۰ میلیونی به نقاط هدف حمله میکنند به طور حتم خسارتهای گسترده و بسیاری هم به بار میآورند.
ضیائیان احمدی بیان کرد: خراسان جنوبی دارای کانون دائمی هجوم ملخهای صحرایی نیست و یک منطقه در جنوب سیستان و بلوچستان و یک قسمت از جیرفت کرمان، کانون دائمی این ملخها هستند که تخم ریزی در آن صورت میگیرد.
او هشدار داد: اگر ملخهای مهاجر صحرایی در جنوب سیستان و بلوچستان و هرمزگان هجوم آنها کنترل نشود از سمت جنوب و غرب نهبندان وارد خراسان جنوبی شده و مناطقی، چون دهسلم، چاهداشی و... را مورد حمله قرار میدهند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی دیگر مسیر حمله این ملخهای مهاجر را سمت شرق نهبندان اعلام کرد و گفت: اگر ملخهای صحرایی از این سمت وارد استان شوند در مسیر دو راهی علاوه بر نهبندان شهرستانهای زیرکوه و درمیان نیز مورد حمله آنها قرار میگیرد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ابراز امیدواری کرد: با هجوم ملخهای صحرایی به کشور باشیم در همان کانون اولیه با آنها مقابله شود تا سر و کله این مهاجمان مهاجر در خراسان جنوبی پیدا نشود.