محمدجواد حیدری پور، مدیرکل سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت به عنوان میهمان و سخنران ویژه این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع خیرین گفت: اعتبار ما این است که در کنار خیرین هستیم.
حیدریپور در خصوص حمایت دولت و وزارت بهداشت از خیرین اظهار داشت: نگاه این دولت به موضوع خیرین، یک نگاه و حمایت جدی است و در وزارت بهداشت نیز موضوع حمایت و همراهی با خیرین در دستور کار قرار گرفته است و امیدواریم با تشکیل کارگروه خیرین و مشارکتهای مردمی در وزارت بهداشت با حضور جمعی از مدیران ارشد، خیرین و افراد صاحبنظر در این حوزه، روز به روز شاهد حمایت و همراهی بیشتر با این عزیزان باشیم.
مدیرکل سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت در ادامه گفت: بیش از ۱۰۰ هزار خیر در کشور در حوزه سلامت فعالند که ما فقط با نزدیک به ۲۲ هزار نفر از این عزیزان در ارتباطیم. اگر بتوانیم با بقیه این عزیزان ارتباط بگیریم و ما نیز نقش حمایتی و تسهیلگری خود را در قبال خیرین انجام دهیم، جایگاهی به مراتب بالاتر از اکنون در آمار جهانی کارهای نیکوکارانه خواهیم داشت. هر چند الان نیز بر اساس آمار جهانی، ایران در رتبه خوبی در این عرصه قرار دارد.
وی با تقدیر از نقش ارزنده و قابل تحسین خیرین در دوران اپیدمی کرونا خاطرنشان کرد: اگر در جهان، ایران را در مدیریت کرونا برتر میدانند به واسطه حضور خیرین و کمکهای ایشان بوده است.
مهدی محسنزاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش نیز ضمن خیرمقدم به مدعوین، گفت: در ایران، گراش را به عنوان شهر خیرین میشناسند. نمونه بارز آن، اقدامات نیکوکارانه در حوزه سلامت است که نام مرحوم حاج شیخ احمد انصاری در این میان میدرخشد. حتی اکنون و پس از عروج این مرد بزرگ، مردم همچنان از برکات کارهای خیر او بهرهمند میشوند. دیگر خیرین عزیز گراشی نیز همچون مرحوم شیخ احمد، همیشه با همت والایشان در عرصه سلامت، یاریکننده و بازوی علوم پزشکی بودهاند.
در ادامه این نشست علیاصغر خالقی، معاون درمان دانشکده علوم پزشکی گراش، موفقیتهای این دانشکده را مدیون مساعدت و همکاری خیرین گراشی دانست و افزود: خیرین از اول پای کار بودهاند و خواهند بود و هیچ چشمداشتی هم ندارند. ولی توقع ما این است که دولت هم در جایی که خیرین هزینه میکنند، هزینه و حمایت کند.
در پایان این مراسم و پس از تجلیل از خیرین سلامت گراش در سال ۱۴۰۱، از مسعود خواجهزاده، مدیر حوزههای ریاست و مشارکتهای اجتماعی دانشکده علوم پزشکی گراش تقدیر شد.
گفتنی است در این سفر، حیدریپور از محل احداث مرکز درمان ناباروری، بخشهای مختلف مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین علی (ع)، کلینیک تخصصی و فوقتخصصی مولیالموحدین و مجموعه درمانی آبشار اندیشه (دیالیز، اورژانس و انتقال خون) و ساختمان آموزشی در حال ساخت دانشکده علوم پزشکی گراش بازدید کرد.