صاحبعلی اصغری با بیان اینکه از هر سه روستای منطقه ۲ روستا مشکل آب دارند، گفت: با اعتبار سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال خط انتقال آب به ۱۴۶ روستا و قشلاق شهرستان بیلهسوار در دست اجرا است و امیدواریم با افتتاح و بهره برداری از این پروژه در اواخر اردیبهشت ماه امسال بخشی از مشکلات این روستاها و قشلاقات برطرف شود.
فرماندار بیله سوار در نشست با عشایر شهرستان بیلهسوار در خصوص اقدامات انجام شده در بخش راههای شهرستان هم گفت: پیمانکار مسیر گوی تپه به ورودی شهر بیله سوار مشخص شده است و عملیات اجرایی آن تا ۱۵ اردیبهشت آغاز میشود بعد از پایان این مسیر هم راهی گوی تپه تا جعفر آباد اجرا میشود.
اصغری یادآورشد: آسفالت مسیر عشایری و روستایی سه راهی خروسلو به بیله سوار هم جزو برنامه است و امسال اجرا خواهد شد.
او با بیان اینکه هر عضو جامعه عشایری که به بانک معرفی شده است، بانک مکلف به پرداخت تسهیلات وی است، اظهار کرد: هر چند رقم ۵۰ میلیون و حتی ۱۰۰ میلیون تومان کفاف تامین هزینههای دامداران و عشایر را نمیکند، اما عشایر در دریافت این تسهیلات هم با مشکلاتی مواجه هستند که یکی از این مشکلات داشتن دو ضامن کارمند است که سعی میکنیم این شرط را حذف کنیم.
فرماندار بیله سوار همچنین با اشاره به جلسه هفته گذشته با مدیرکل مدیریت بحران استاننداری اردبیل در خصوص خشکسالیهای منطقه اظهار کرد: حدود چهار هزار میلیارد تومان خسارت به مزارع کشاورزی وارد شده است و در این شرایط ارائه وام بلاعوض، تسهیلات کم بهره و امهال وامهای گذشته میتواند بخشی از مشکلات کشاورزان و دامداران را برطرف کند.
اصغری در خصوص اقدامات انجام شده درباره رفع مشکلات ارتباطی و مخابرانی گفت: سال گذشته سه دکل مخابراتی در روستاهای شهرستان بیلهسوار نصب شد. امسال هم بر اساس برنامهریزی، ۱۷ دکل در مناطق روستایی و عشایری شهرستان بیله سوار نصب میشود که انتظار میرود با نصب این دکلها مشکلات آنتن دهی در اغلب روستاها و مناطق محروم رفع شود.
او درباره واگذاری اراضی کشت و صنعت مغان و کشت و صنعت پارس به واجدین شرایط هم گفت: سال گذشته زمین زراعی مورد نیاز کشاورزان که با کشت و صنعت مغان تداخل داشتند، حل شد و در خصوص کشت و صنعت پارس نیز حدود ۸ قشلاق از جمله روستای خان گلدی در محدوده این کشت و صنعت واقع شده است که پرونده واگذاری بخشی از آنها تکمیل شده و یکسری هم در مرحله اخذ استعلامات هستند.
فرماندار بیله سوار همچنین درباره تامین آرد مورد نیاز عشایر منطقه هم گفت: بر اساس مصوبه مردادماه سال گذشته، آرد عشایر از طریق فرمانداری شوراها و دهیاری توزیع میشود و ملاک توزیع آرد هم سکونت، داشتن دفترچه عشایری و تایید دهیار و شورا و فعال بودن کارت عشایر است.
اصغری افزود: کسانی که کارت عشایری آنها فعال نیست، باید به اداره امور عشایری مراجعه کنند و اقدام به دریافت کارت عشایری کنند.
او خواستار توجه و اهتمام جدی مسئولین دستگاههای اجرایی برای برگزاری باشکوه جشنواره بین المللی کوچ عشایر شد و گفت: مهمانانی از ۱۸ کشور به این جشنواره دعوت شدند و با انسجام و همکاری دستگاههای اجرایی و اهالی منطقه این جشنواره به بهترین نحو برگزار خواهد شد.