طرز تهیه سوپ عثمانی چشم نگار!

اگر به دنبال دستور غذای جدیدی در منوی غذایی خود هستید، سوپ چشم نگار را که از غذاهای به جا مانده از دوران عثمانی می‌باشد، امتحان کنید.

در این خبر مواد اولیه و دستور پخت سوپ چشم نگار برای شما آمده است!

توجه داشته باشید پیمانه مورد نظر در مواد لازم ذکر شده ۲۰۰ میلی‌لیتر می‌باشد.

مواد لازم برای سوپ چشم نگار

• ۱ پیمانه دال عدس

• ۱ عدد پیاز

• ۱ قاشق غذاخوری آرد

• نصف پیمانه روغن زیتون

• ۱.۵ لیتر آب گرم

• نمک به مقدار لازم

• ۱ عدد زرده تخم مرغ

• نصف پیمانه شیر

• ۱ عدد آب لیمو

برای سس روی سوپ:

• ۱ قاشق غذاخوری کره

• ۱ قاشق چایخوری نعنا خشک

• ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز

• ۱ قاشق چایخوری پاپریکا

طرز تهیه سوپ چشم نگار

پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون روی حرارت متوسط ​​تفت دهید.

وقتی پیاز‌ها کمی سرخ شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

سپس دال عدس‌هایی را که شسته و آبکش کرده اید اضافه کنید.

آب را به قابلمه اضافه کرده و حدود ۳۰ دقیقه بگذارید بجوشد. در این مرحله هر از گاهی هم بزنید.

وقتی دال عدس‌ها پخت، نمک را اضافه کنید. زرده تخم مرغ، شیر و آب لیمو را در ظرفی با همزن بزنید.

سپس داخل قابلمه سوپ در حال جوشیدن بریزید. پس از چند دقیقه سوپ را از روی اجاق بردارید.

برای سس روی سوپ کره، نعناع خشک، فلفل قرمز و پاپریکا را در تابه بریزید و مخلوط کنید. آن را در قابلمه سوپ بریزید و داغ سرو کنید. نوش جان!

منبع: وقت صبح

برچسب ها: غذا ، سوپ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
سلام . خسته نباشید واز توجه شما تشکر میکنم . تورا به خدا زمین دولت به افرادی که سرپناه ندارند دهد. که مردم کانکس به جای خانه نصب کنندواینکه روزنامه کیهان ضد کارگران وضد بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی حرف میزند.واینکه عمه ام مشکل روانی دارد و به من میگه دیوانه ام و شوهرش مرده