خطرات استفاده از مایکروفر + فیلم

استفاده از مایکروفر می‌تواند دردسرساز باشد.

بعضی از مواد غذایی ممکن است بعد از خروج از مایکروفر منفجر شوند و علتش این است که مایکروفر مایعات موجود در وسط غذا (مثلا تخم مرغ) را بخار می کند اما این بخار امکان خروج پیدا نمی کند و به همین دلیل فشار بیش از حد ایجاد می شود که می تواند باعث ترکیدن غذا و آسیب به افراد شود.

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۵۸ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
ماکروفر اصلا خوب نیست وکار بردی هم ندارد اما فر خیلی عالی هست برا درست کردن پیتزا مرغ شکم پر ماهی کیک حتی بیسکویت شیرینی های متنوع فقط مرغ باید از قبل یک ساعت ونیم داخل قابلمه بپزه بعد داخل گذاشته شود تا خوب سرخ بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۱۵ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
باید بعد از استفاده درش رو باز گذاشت تا سرد بشه چون موتورش زود خاموش میشه من نکردم لامپش سوخت