کلنگ احداث کارخانه ساخت سلول‌های خورشیدی با حضور دبیر ستاد توسعه مکران و سرپرست وزارت صمت در منطقه آزاد چابهار بر زمین خورد.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار  اظهار داشت: با راه‌اندازی این کارخانه، تکنولوژی تولید زنجیره صنعت فتوولتائیک به‌صورت کامل در کشور بومی‌سازی شده و ایران جزو معدود کشور‌های دارنده این تکنولوژی در جهان می‌شود که نویدبخش توسعه این صنعت در کشور است.

امیر مقدم افزود: هدف از احداث شرکت آرین انرژی مکران، گسترش فرهنگ تولید انرژی پاک و بومی‌سازی یکی از پیچیده‌ترین و پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های تولید انرژی پاک در جهان، احداث کامل کارخانه‌های زنجیره پنل خورشیدی و همچنین کارخانه‌های پایین‌دستی موردنیاز این مجموعه در منطقه آزاد تجاری چابهار را در دستور کار خود قرار داده است.

وی بیان کرد: طرح زنجیره کامل تولید مدوله‌ای فتوولتائیک از ماسه تا پنل خورشیدی با ظرفیت ۶ هزار مگاوات در سال ضمن فراهم ساختن فرصت اشتغال مستقیم برای ۱۰ هزار نیرو و غیرمستقیم برای بیش‌از ۳۰ هزار نیرو، بزرگ‌ترین و درعین‌حال کامل‌ترین زنجیره تأمین در ایران و خاورمیانه خواهد بود.

مدیرعامل منطقه آزاد چابهار ادامه داد: فرآیند تولید پنل‌های خورشیدی با استفاده از فناوری‌های داخلی و بومی‌سازی شده، از شن به‌عنوان ماده اولیه آغاز شده و با ایجاد زنجیره تأمین کامل به ساخت پنل‌ها می‌انجامد.

وی اظهارداشت: شرکت آرین انرژی مکران که به‌عنوان طرح توسعه شرکت مانا انرژی پاک نیز محسوب می‌شود در مجموع ۱۵ محصول و ماده اولیه قابل‌عرضه مربوط به صنعت فتوولتائیک را تولید خواهد کرد که ۱۲ نوع آن برای نخستین بار در کشور تولید خواهد شد و از جمله مهمترین آن می‌توان به محصول پلی سیلیکون به‌عنوان مهمترین جز پنل خورشیدی اشاره کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار