افشین یگانه مدیرکل مدیریت بحران استان با بیان اینکه تا کنون بیش از هشت جلسه کارگروه پایش ساختمانهای ناایمن برای شناسایی ساختمانهای ناایمن برگزار شده، گفت : در شناسایی این ساختمانها از ظرفیت بخشهای مختلف مانند دستگاههای مرتبط، نظام مهندسی ساختمان و ... استفاده شده است.
وی با اشاره به اینکه تا کنون ۵۶ ساختمان ناایمن تنها در شهر کرمانشاه شناسایی شده و روند شناسایی سایر ساختمانهای ناایمن ادامه دارد، خاطرنشان کرد: در شناسایی ساختمانها مواردی مانند وضعیت سازه، وجود پلههای فرار و اضطراری، وضعیت قراگیری پنجرهها، تجهیزات ایمنی برای ایام حادثه و ... بررسی میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه تاکید کرد: این ساختمانهای شناسایی شده شامل ساختمانهای اداری، مراکز عمومی، ساختمانهای شخصی و ... است.
یگانه با بیان اینکه برخی از این ساختمانها میتواند با مقاوم سازی ایمن شود، یادآور شد: تعداد دیگری از این ساختمانها حتما باید تخریب و مجدد ساخته شود.
وی اضافه کرد: اخطارهای لازم نیز در این زمینه به مالکین و متولیان ساختمانهای ناایمن داده شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه یادآور شد: اگرچه در مراحل اول اولویت با شناسایی ساختمانهای ناایمن در شهر کرمانشاه است، اما این مهم در سایر شهرستانهای استان نیز پیگیری خواهد شد.
یگانه با بیان اینکه قرار است آخرین اطلاعات ساختمانهای ناایمن که متعلق به مالکین خصوصی نیست در شورای عالی مدیریت بحران کشور مطرح شود، افزود: هدف از این کار این است که بتوانیم از وزارت کشور برای ایمن سازی این ساختمانها اعتباراتی بگیریم، اما برای ساختمانهای ناایمن بخش خصوصی خود مالکین باید پای کار بیایند .