رئیس قوه قضاییه گفت: امروز بسیاری از مردم نسبت به برخی از ناهنجاری‌های اجتماعی از جمله مقوله عفاف و حجاب، دغدغه و توقع دارند.

 حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۸ خرداد) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه، ضمن تبریک و تهنیت میلاد مسعود ثامن‌الحجج حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و گرامیداشت ۱۴ خرداد سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره)، به بیان ویژگی‌ها و خصایص ممتاز و برجسته شخصیتی و مبارزاتی امام عظیم‌الشأن پرداخت و گفت: حضرت امام خمینی (ره) با آن ایمان و توکل مثال‌زدنی و صلابت و اسقامتی که داشتند توانستند یک رژیم مستظهر به تمام قدرت‌های غربی و شرقی را به یاری خداوند و کمک مردم به زیر بکشند و امروز این اقتدار و عظمتی که در جمهوری اسلامی شاهد آن هستیم و این زبونی و خفت دشمنان، همه و همه برگرفته از همان صلابت شخصیتی و مبارزاتی امام راحل است که در وجود خلف صالح ایشان و امام امروز ما نیز متجلی و متبلور است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: شاهدیم رژیم‌های به ظاهر قدرتمندی که دنیا را دهکده و خود را کدخدا می‌نامند، برای مذاکره با جمهوری اسلامی ایران واسطه می‌فرستند و این نظام الهی و اسلامی ماست که برای آن‌ها شرط تعیین می‌کند؛ این امر بیانگر اقتدارِ اسلام ناب و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

رئیس عدلیه با اشاره به تاکیدات حضرت امام خمینی (ره) برای رسیدگی ویژه به امور مردم محروم و مستضعف، گفت: امام عظیم‌الشأن ما همواره بر خدمت به مردم، بویژه مردمی که حق آن‌ها تضییع شده تاکید داشتند و بر تکریم کوخ‌نشینان، پای می‌فشردند؛ ایشان مردم را، ولی نعمت خطاب می‌کردند و بر ارزشمندی خدمت بدون منت بر مردم و جدا نشدن مسئولین از مردم اصرار داشتند؛ امروز نیز مقام معظم رهبری همین تاکیدات را دارند.

قاضی‌القضات افزود: نگاهی به بیانات و فرمایشات مقام معظم رهبری بیانگر تاکیدات مؤکد و مکرّر معظم‌له بر رسیدگی مداوم به وضعیت معیشتی مردم و علاج مشکلات و مسائل اقتصادی آنهاست؛ ایشان در فرمایشاتی که در سال ۹۹ در جمع مقامات کشور پیرامون شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا داشتند بر اهمیت موضوعاتی از قبیل اصلاح ساختار بودجه، رفع کسری بودجه، جلوگیری از ایجاد رکود تورمی و جلوگیری از وارد آمدن فشار بر معیشت طبقات و دهک‌های پایینی جامعه تاکید داشتند؛ علی‌ایحال امروز دولت محترم در حال تلاش است؛ ما نیز باید کمک‌کار باشیم و در حد توان به دولت در راستای رفع مشکلات مردم بویژه مسائل اقتصادی و معیشتی آن‌ها کمک کنیم و بدانیم که از ابتدای پیروزی انقلاب، مشکلات کشور در نتیجه هدایت‌های امامین انقلاب و کمک و مشارکت همین مردم برطرف شده‌اند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه ضمن گرامیداشت شصتمین سالروز قیام تاریخی ۱۵ خرداد، گفت: ۶۰ سال پیش، در فضای خفقان ستم‌شاهی، عده‌ای از مردم با هدف نصرت دین خدا و حمایت از مرجع تقلید خود که علم قیام علیه طاغوت برافراشته بود، مظلومانه به خاک و خون کشیده شده و شهید شدند. عناصر و دژخیمان رژیم ستم شاهی، در مقابل این مردم بی‌دفاع که شعار‌های نغز و پرمغزی همچون «یا مرگ یا خمینی» سر می‌دادند، به فجیع‌ترین شکل ممکن برخورد کردند و حتی عده‌ای از مردم قیام‌کننده را زنده به گور کردند؛ پیکر نیمه‌جان عده‌ای از قیام‌کنندگانِ آن روز تاریخی نیز که با لبان تشنه تیر خورده بودند، در میانه صحرا رها شد و مشخص نشد جنازه آن‌ها چه شد؟ این‌ها یعنی اوج مظلومیت؛ این‌ها یعنی اوج قساوت و شقاوت عناصر رژیم پهلوی. علی‌ایحال قیام ۱۵ خرداد به یک نقطه عطف در تاریخ ایران اسلامی تبدیل شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز به موضوع برخی ناهنجاری‌های اجتماعی و دغدغه بحق مردم متدیّن و دلسوز در این زمینه اشاره کرد و گفت: امروز بسیاری از مردم متدیّن و شهید داده برای انقلاب و نظام، بحق نسبت به برخی از ناهنجاری‌های اجتماعی از جمله مقوله عفاف و حجاب، دغدغه و توقع دارند؛ این قبیل موارد از خیرخواهی مردم متدیّن ما نشئت می‌گیرد؛ ما به شدت از این موضوع استقبال می‌کنیم و ما از همه مطالب انتقادیِ این مردم خیرخواه حتی آن‌هایی که گاهی نقدهای‌شان سنگین می‌شود، استقبال می‌کنیم و این مقوله را گام اول در مسیر اصلاح می‌دانیم.

رئیس قوه قضاییه افزود: این خیرخواهی و دلسوزی و دغدغه‌مندی مردم متدیّن ما بیانگر عدم بی‌تفاوتی آن‌ها نسبت به جامعه‌شان است و این امر، خیلی نکته مهم و قابل توجهی است؛ مردم متدیّن ما با تمام وجود وارد میدان شده‌اند و حتی جلسه برگزار می‌کنند و از طریق تریبون‌های مختلف و از طریق فضای مجازی و غیرمجازی، نظرات و دغدغه‌های خود را در قبال مقوله ناهنجاری‌های اجتماعی طرح می‌کنند؛ این موضوع خیلی امر م

بارکی است؛ البته در این اثناء همانطور که مردم متدیّن ما عنایت دارند، نباید در وحدت جامعه خلل ایجاد شود و فضای دوقطبی شکل گیرد؛ چرا که دشمنان مترصد سوءاستفاده هستند.

رئیس دستگاه قضا اضافه کرد: در اصل این مقوله که باید ناهنجاری‌های اجتماعی را با منطق، گفتگو، استدلال و بهره‌گیری از ادبیات و راهکار‌های فرهنگی و آنجایی که لازم است با قوه قهریه، علاج کرد، تردیدی وجود ندارد.

رئیس عدلیه در ادامه با تبیین و تشریح گام‌هایی که باید برای علاج ناهنجاری‌های اجتماعی با کمک مردم برداشته شود، گفت: باید برای علاج ناهنجاری‌های اجتماعی، با تدبیر و همفکری، راه‌ها و روش‌هایی را اتخاذ کنیم که مستمر و در عین حال بدون هزینه یا حداقل کم‌هزینه باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه با تقریر و تبیین مقولات ناظر بر لایحه عفاف و حجاب، گفت: لایحه مرتبط با مقوله عفاف و حجاب در تاریخ دوم اردیبهشت پس از تدوین و تنظیم در قوه قضاییه به دولت ارسال شد و قوه مجریه در تاریخ ۳۱ اردیبهشت این لایحه را با امضای رئیس‌جمهور و وزیر دادگستری به مجلس فرستاد؛ آنطور که معاونت حقوقی قوه قضائیه گزارش داده لایحه قوه قضاییه در این زمینه، متضمّن ۹ ماده بود و لایحه دولت دربرگیرنده ۱۵ ماده. طبیعی است که اصلاحاتی در دولت بر این لایحه در قالب اصلاحات عبارتی و در بخش‌هایی اصلاحات ناظر بر جرائم اعمال شد. اعمال‌نظر در دولت بر این لایحه، اقدام مطلوبی بود؛ مجلس نیز اختیار دارد که اصلاحات مدنظر خود را در این لایحه اعمال کند و ما ملتزم به اجرای هر آنچه تبدیل به قانون شد، هستیم.

رئیس قوه قضاییه افزود: حتی صحبت پیرامون آن بود که ممکن است دولت در این زمینه لایحه دیگری بدهد چرا که روز‌های نخست، بحث بر سر این بود که بخشی از این موارد، جرم تلقی نشوند و نیرو‌های انتظامی بتوانند رأساً خاطیان را جریمه کنند؛ علی‌ایحال اگر احساس می‌کنند لایحه قضایی لازم نیست، می‌توانند لایحه جداگانه دهند؛ اگر این مورد نیز اتفاق بیفتد، باید تاکید کنیم که قوه قضاییه از هر آنچه که سبب شود ناهنجاری‌های اجتماعی و برخی ناامنی‌ها و مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف بویژه مسائل اقتصادی و تورم، هرچه سریعتر رفع گردد، استقبال می‌کند و در این مسیر تلاش‌های مجدانه خود را به کار خواهد بست.

رئیس دستگاه در پایان این بخش از سخنانش خطاب به مسئولان ذی‌ربط قضایی گفت: نسبت به رفع ابهامات پیرامون تدابیر اتخاذ شده برای مواجهه با ناهنجاری‌های اجتماعی کوشا باشید و در این اثناء چانچه ضعف‌هایی را به شما گوشرد می‌کنند، از این امر استقبال کنید و درصدد رفع آن نقاط ضعف اهتمام داشته باشید.

در بخش دوم جلسه شورای عالی قوه قضائیه؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اظهارات رئیس کل دادگستری استان تهران مبنی بر محکومیت یک فرد متخلف به پرداخت ۱۰ میلیون تومان جزای نقدی، اظهار کرد: در زمان صدور احکام قضایی باید به اصل بازدارندگی احکام و تناسب آنها با جرم ارتکابی عنایت و توجه داشت. در موارد و مقوله‌هایی نیز که به لحاظ چارچوب‌های قانونی امکان صدور احکامی متضمن جزای نقدی بالاتر که طبیعتا بازدارندگی بیشتری دارند میسر نیست، باید موضوع برای مردم و افکار عمومی به روشنی تبیین و تشریح شود تا ابهام ها در خصوص عدم بازدارندگی و ناکافی بودن جزای نقدی حکم شده برطرف شود.

رئیس عدلیه ادامه داد: بعضا برای افرادی از جمله همین فرد مطرح شده در اظهارات رئیس کل دادگستری استان تهران احکامی ناظر بر پرداخت جزای نقدی صادر می‌شود که کاملا مشخص و مبرهن است این احکامِ مبتنی بر جزای نقدی به هیچ عنوان در قبال آنها از اصل بازدارندگی برخوردار نیست.

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد میان جرم و حکم صادره باید تناسب وجود داشته باشد و قضات باید در هنگام صدور رای، توجه ویژه‌ای را در خصوص تناسب جرم با شرایط زمانی و انگیزه‌های ارتکاب جرم، لحاظ کنند.

در ادامه جلسه القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران در این جلسه به بیان چند مورد از اقدامات این دادگستری در برخورد با کسانی پرداخت که امنیت روانی و فیزیکی جامعه را دچار خدشه کرده‌اند و در همین ارتباط گفت: پس از رسیدگی به پرونده فردی که با خودروی خود به یک روحانی متعرض شده بود و بعد از اقاریر متهم به رفتار ارتکابی، کیفرخواست این پرونده صادر و وقت رسیدگی آن در زمان کوتاهی تعیین شد؛ شاکی پرونده در تاریخ ۲۳ اردیبهشت و در جلسه دادگاه اعلام گذشت کرد و به همین خاطر قرار موقوفی تعقیب از سوی دادگاه صادر شد ولیکن از حیث جنبه عموم جرم، این فرد مجرم به ۸ ماه حبس تعزیری و ۴۰ ضربه شلاق تعزیری و دو سال محرومیت از رانندگی و تصدی هرگونه وسایل نقلیه محکوم گردید.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه نیز در این جلسه از دستگیری یک تیم تروریستی توسط مجموعه اداره اطلاعات استان آذربایجان غربی و با هماهنگی دستگاه قضا خبر داد و گفت: در جریان این اقدام، ۱۴ عنصر مرتبط با جریانات صهیونیستی که در صدد شناسایی افراد و ترور آنها بودند، دستگیر شدند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بنده خدا
۱۹:۱۰ ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
بخدا به نام خداوند محمد رسول و پیامبر خداوند قسم همه در دنیا خاهان پیشرفت و ازادی فکر اندیشه منطق اقتصاد و و و هستند ما کدوم براورده کردیم پراید قیمت پرادو کردیم من جون32 ساله مهندس خونه بابام زندگی میکنم مجرد پیر پسر دارم میشم ولی اینا مهم نیست مهم اون موی سر هست به هر قیمتی به هر قیمتی نباید اسباب گناه من سست ایمان بشه بخدا اقتصاد درست بشه همه چیز درست میشه ولی هر روز بدتر از دیروز متاسفم برا خودم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۱ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
چرا فقط به خانومها باید تذکر حجاب داده بشه؟
اگر ملاک حکم قرآنه، قرآن تو سوره نور به صراحت به مردان امر کرده قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ... به مردان مومن بگو چشمهاشان را از نگاه آلوده بپوشانند و پاکدامن باشند.
چرا قوانین خدا رو به نفع اقایون مصادره میکنید؟؟؟
چرا قانون منع نگاه کردن آقایون به خانومها رو هیچ جا مطرح نمیکنید؟؟؟؟
چرا برای سلامت جامعه فقط به خانومها فشار میارید؟؟؟
خدا نگذره ازتون که تو بیان احکام الهی سلیقه ای و خودخواهانه رفتار میکنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۲ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
اکثریت مردم با 45 درصد قاطع آخرین بار در مجلس رای دادن اکثریت چیه 45 اکثریته یا حتی 40 و 35 ...بستگی داره کروم طرفی نگاه کنی ...بلد نیستین ریاضی برین یارانتو بدین دوتاکتاب بخونین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۹ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
به نظر من وخیلی از مردم ایران هرکس در انتخاب پوشش باید بتونه آزاد باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۵ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
فساد مالی صنایع فولاد مبارکه را هم رسیدگی کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۵ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
دغدغه اصلی مردم نون شبشونه
Iran (Islamic Republic of)
فریاد فریاد
۰۸:۵۶ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
باسلام بنظرم در مراکز اداری که قانون باید اجرا بشود این که مشکلی نداره
در دانشگاه ها هم بمانند همه دانشگاه های دنیا لباس فرم ان دانشگاه برای همه دانشجویان لحاظ شود و این هم یک کار ارزشی و فرهنگی خواهد بود و هم احترام محیط علمی بر قرار می شود در جاهای عمومی هم با امر به معروف و تبلیغ می شود ان را کنترل و یا کاهش داد
الان مهم مراکز اداری و شرکت ها ی خدماتی بیشتر مشکل زا است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۱ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
قانون برنامه توسعه ششم میگه کارمندان دولت در ادارات دولتی نباید در دریافت حقوق ومزایا بیش از 20%تفاوت داشته باشند فعلا حجاب بحث امروز این قانون از نظر زمانی هم که باشه اولویت داره چرا کارکنان دادگستری 2یا 3برابر کارکنان اموزش فنی وحرفه ای خالص دریافتی دارند.چرا در مورد عدم اجرای این قانون اقدامی نکردین مسئول عدلیه.
Iran (Islamic Republic of)
شیخ نمر
۰۷:۴۱ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
بابت اعدام دو جوان شهید شیعه بحرین دست برادر خادم الحرمين الشريفين و امیر محمد بن سلمان ال سعود ( ال سقوط سابق ) نظری حرفی حدیثی تحلیلی ندارید ، واقعا هر روز به معنی ولد الزنا بعضی ها دارم میرسم
Iran (Islamic Republic of)
کاترمن
۰۷:۰۳ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
اما اگر چیزی نباشه !؟؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۱۴ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
بی حجابان حرمت الله را شکسته اند باید محاکمه و دستگیر شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۳۲ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
کاش پیگیر گرانی مواد غذایی و مایحتاج اولیه مردم هم بودید تن ماهی شیلتون شده 75 هزار تومان نوشابه 29 هزار تومان و تمام اقلام مورد نیاز مردم بالای 100 درصد افزایش داشته اند و دولت حقوق کارمند را 20 درصد افزایش داده بنظرتون یعنی چی دقیق!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۱ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
هر چی وقتی از دست بره مردم قدرش و میدونن، سلامتی وقتی نباشه قدر و قیمتش بیشتر مشخص میشه. امنیت وقتی نباشه. حیا و عفت که محور اصلیش همون حجاب هست هم وقتی از بین بره مردم قدرش و می‌فهمن ولی اونوقت دیگه خیلی دیر
United States of America
ناشناس
۰۰:۲۳ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
الان سربازمون اسیر طالبان شده بعد توی مفت خور دغدغه عفاف و حجاب داری توف به شرفت که اونم نداری بی غیرت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۴ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
سلام خدا خیرتون بده هرزه ها رو جمع کنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۳ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
ما اکثر مردم دغدغه فردا را که بدتر از امروزمان است را داریم . ما دغدغه اقتصاد ، شغل ، شایسته سالاری ، ریا ، بیسوادی مسئولین و .... را داریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۹ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اگر قانون کوتاه بیاد!
تخلف محسوب می‌شود.
امروز کشف حجاب و فردا آزادی تریاک و پس فردا آزادی لواط و...
اونوقت دیگه... بیار و باقالی بار کن!!!
سیاست دهه 60 را بکار ببندید.
تا نباشد چوب تر،،، فرمان نبرد گاو و ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۶ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
قانون یعنی قوه قهریه.
تمام.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۸ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
جریمه کردن مرحله ای عالی است یعنی برای هر مرحله از بی حجابی جریمه ای درنظر گرفته شود ناشناس 16و36 خیلی خوب گفتند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۳ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
درمورد گرانی ها وفسادهای حکومتی ،چی داری بگی؟!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۲ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
توقع ما زنان ومادران ایرانی برخورد جدی بابی حجاب ضد اسلام وضد اجتماع است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۳ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
قوه قضاییه خیلی مماشات میکنی..ما ک راضی نیستیم.. جواب شهدا رو هم خودت بده.. جواب ماروهم باید بدی،کاش بدحجاب باشن.. بی حجاب و عریان دیگه شدن..اعصاب و روان خانواده ها رو فدای یک عده قلیل بی حجاب نکنید..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۹ ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
ما خانواده شهید هستیم و مشکلی نداریم
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۴:۲۸ ۱۱ خرداد ۱۴۰۲
لطفا از طرف ما حرف نزنید ! کی میخواید یاد بگیرید ای بابا !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۱ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
قوه قضاییه هرچه زودتر قوانین حجاب را تصویب کنید.از این بیحجابها در خیابان حالمون بهم خورد.مگه بلوز و شلوار تنگ حجاب به حساب میاد!!!!؟؟ هیچکس جلوشونو نمیگیره...کشف حجاب فقط برداشتن روسری نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۸ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
ما حجاب رو دغدغه میدونیم ولی نه دغدغه اصلی حکومت اسلامی ، دغدغه اصلی یک حکومت اسلامی باید طبق قرآن و ... «لیقوم الناس بالقسط» برپایی عدل و مبارزه با فساد و نابرابری باشه که ما سال های نوری باهاش فاصله داریم
ما حجاب رو میخوایم در کنار عدل
نه اینکه از کل اسلام فقط یه حجاب برا ظاهر مونده باشه و تو عمق که بری خبری از اسلام نباشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۲ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
حجاب سر جای خودش. بابا به فکر گرانی و تورم چرا نیستید کمر مردم زیر بار گرانی ای که شما درست کردین شکسته
Iran (Islamic Republic of)
کارگر
۲۰:۴۵ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
مردم ایران بخدا قسم فقط تو فکر گرونی وفقر هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۶ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
واقعا دغدغه ما عفاف حجاب نیست دغدغه ما رفع تحریم‌ها وپایان دادن به اینهمه گرانی وبدبختی درکشور است این دغدغه کسانی است پست وشغل وحقوق تپل دارن نه اکثر مردم.
Iran (Islamic Republic of)
ارش
۲۰:۲۴ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
مردم ایران دغدغه شغل گرونی تورم بیکاری مسکن اینارو دارن لطفا اگرم از زبان مردم ایران صحبت میکنبد درست و بجا حرف بزنید مشکلات ما مردم این چیزایی که شما میگید نیست مردم نون ندارن بخورن بعد شما گیردادید به پوشش بنظرم پوشش هر کسی به خودش مربوط میشه توهین نکنید به مردم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۷ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
تو که میگی مردم نون ندارند بخورند توهین نمی کنی الان هر نفر ماهی 400000 تومان یارانه می گیره هنوز نمتونه نون بخره تو به مردمت توهین نکن بی حجاب بهانه گیر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
سلام درخصوص متناسب سازی حقوق ها هم رسیدگی و برابر عدالت مدنظر قرار گیرد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
عمو جون رسیدگی به فساد مالی صنایع فولاد مبارکه به کجا رسید؟؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۹ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
هیچ پیشرفتی در کنترل بی حجابی در ایران من ندیدم بیشتر شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۰ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
چطور دولت ترکیه به خاطر عدم حضور در انتخابات شهروندانش را از خدمات محروم میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۳ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
چرا نمی خواین قبول کنین که این به قول شما ناهنجاری در حال حاضر به هنجار تبدیل شده! به مردم حق انتخاب بدین و اجازه بدین هر کس هر حجابی که مد نظر دارد داشته باشد. مردم عادی هم به اندازه مردم افراطی حق انتخاب دارن. شما نباید فقط افراطی ها را ببینید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۷ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
خب بعدش؟؟؟؟؟؟ ب مشکلات مزدم ک رسیدگی نمیشود همتون چسبیدن ب حجاب مشکل شما حجاب مشکل ماها معیشتی گرونی افزایش قیمت روزانه ما موندیم حساب کتاب کنیم ببینیم گاهی ی مرغ میتونیم بخریم دغدغه ما گشنگی نمردن خوشبحال شماها تو فکر چیا هستین ی روسری شده نیم میلیون میدونید یا ن؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۲ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
تو اگه نداری نیم میلیونی نخر من خودم خریدم 60000 تومان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۷ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
بسیاری هم دغدغه نبود آزادی دارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۰ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
آزادی که تو می خواهی همان بی بندوباری و هرزگی است که باید بری امریکا
Iran (Islamic Republic of)
چادریم
۱۹:۰۱ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
من چادریم حجاب خودم انتخاب کردم همه خانم ها باید خودشون انتخاب کنن نه به اجبار بسه کلید کردید روی خانم ها که بیکاری، تورم، گرونی، اختلاس دزدی های مکرر مسولین و فرارشون به خارج از کشور از یاد مردم بره اما نمیره دغدغه ماحجاب نیست من مهندس کشاورزی م 13 سال برای صندوق بیمه بانک کشاورزی که دولتی هستش کار میکنم یه روز هم بیمه تامین اجتماعی ندارم این هم از خود دولت اگر میتونید خودتون اصلاح کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۷ ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
درود به شرفتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۲ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
شغل و مسکن و گرانی و اجاره خانه و هوای آلوده و پوشاک گران و معاش مردم کشک فقط حجاب. حجاب مهمه اما مطمئن باش خدایی که به شما میگه آفرین که بفکر حجابی، سر همون پل صراط پشت میگه توکه دغدغه بلدی پس چرا دغدغه نون و پوشاک مردم رو نداشتی، چرا بفکر مسکن نبودی چرا بفکر گرانی نبودی اونوقت چه جوابی دارین
Iran (Islamic Republic of)
محمدعلی
۱۰:۳۴ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
باید به همه ابعاد رسیدگی شود
هم حجاب و هم دیگر مسائل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
جریمه ی مالی سخت برای افراد بی حجاب وشماره ای که مردم مغازه داران زن بی حجاب راگزارش کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۷ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
مغازه دار از ورود زن بی حجاب به مغازه اش خوداری کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۲ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
ای کاش لایحه ای برای خودروسازهای داخلی که جان و مال مردم رو گرفتند و این همه ظلم در حق مردم کردن تصویب میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۷ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
لطفاً لایحه اشتغال آفرینی و مهار تورم هم سریعاً تصویب کنید.زیر بار گرانی له شدیم یه کاری کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۳ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
دغدغه مردم اقتصاد است نه حجاب.شما اقتصاد را درست کنید،حجاب خود به خود درست می شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۴ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
مردم اصلا" دغدغه ندارند.
Iran (Islamic Republic of)
محمدعلی
۱۰:۳۲ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
دغدغه مردم هم حجاب است و هم اقتصاد و ...
چرا شما فکر می کنید که فقط باید به اقتصاد رسیدگی کرد؟
باید به همه مشکلات جامعه رسیدگی شود مخصوصا حجاب که هم خانمان سوز است و هم مشکلی بزرگتری به مشکل های جامعه اضافه می کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۷ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
خدارو شکر که این لایحه و قانون گریبان گیر ما دزدان و اختلاسگران و فاسدین اقتصادی و اجتماعی و شاسی بلند گیران مجلس نمیشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۳ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
خدا را شکر !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۶ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
سلام ، لطفا درمورد مهار تورم وجلوگیری از افزایش قیمت ها رسیدگی ونظارت شود .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۶ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
برخی کارشناسان معتقدند مانند تخلفات رانندگی ازهمان مرحله اول جربمه اعمال شود میتوان بعد ازتصویب لایحه محدوده ححاب وانواع جریمه ومفاد قانونی به عنوان تذکر و کار فرهنگی برای همه مردم پیامک شود بعددرصورت احراز جرم جریمه از همان مرحله اول اعمال شود فقط جریمه بایدزیاد باشد که شخص وارد مراحل بعدی نشود و برای افراد متمول نیز بازدارنده باشد مثلایک تاده درصد از حقوق ودرآمد شخص به نسبت ارتکاب جرم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۹ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
خدا نگذره از بعضی افراد و تفکراتشون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۹ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
گل گفتی عزیز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۳ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
اتفاقا دقیقا افراد متمول حجاب و رعایت نمیکنن. چون پولهاشون از جای درستی نیومده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۳۰ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
اونایی که منفی دادند علت مخالفتشون را هم بنویسند
Iran (Islamic Republic of)
محمود
۱۶:۳۴ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
مشکل مسئولین ما اینه که مردم رو فقط یه قشر خاصی از جامعه می دونن.
و بقیه مردم نیستن .
اگه دغدغه براتون مهمه باید نظر همه مهم باشه .

اهل حق را زندگی از قدرت است

قدرتِ هر ملت از جمعیت است
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۶:۱۳ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
الان دیگه پدیده ای هست که باید باهاش کنار اومد و زور بدترش میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۱ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
کنار اومدن با ویروس هنجارشکنی یعنی بیمارشدن جامعه و مرگ تدریجی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۷ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
دمت گرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۸ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
امید ما با این پدیده بیحجابی کنار نمیاییم. اگر به حرف شما باشه باید با پدیده دزدی و قتل هم کنار بیاییم.. بیحجابها باید با پدیده قانون حجاب کنار بیان و هرزه گری در خیابان را کنار بگذارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
بی حجابی یعنی بی بندوباری چطور با بی حیایی وهرزگی باید کنار آمد
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۲۳:۱۳ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
بله متاسفانه با زور نمیشه این مسئله رو پیش برد همینطور که میبینیم از روزی که این پدیده شروع شده مردم از سر لج هم شده بدتر کردند... فکر میکنم به زودی مجبوریم باهاش کنار بیام
این نظر من هست
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۹:۲۵ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
خب چرا شما سعی نمی کنی با حجاب کنار بیایی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۴ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
دوست عزیز ۲۱:۲۸ بی حجابی شاید از نظر برخی درست نباشه ولی ربطی به هرزه گیری نداره مطمئنا تو خانواده خودتون هم بی حجاب وجود داره یعنی هرزه هستن ؟ حداقال درست فکر کنیم و ادب و شعور داشته باشیم حرفی رو که میزنیم شامل خانواده خودتون هم نشه !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
گذشت نمیکرد حکمش چی میبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۱ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اگر با خودت یا خانواده خودت چنین رفتاری میشد , واقعا دوست داشتی چه حکمی برای ضارب صادر میکردن و چکارش میکردی ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۷ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اکثر مردم دغدغه شغل دارن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۶ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
یه مشت بیحجاب در مشاغل مختلف هستن که مسبب فروپاشی خانواده ها شدن...محیط شغلی برای آقایان دیگه امنیت نداره چون یه عده هرزه در حال عرض اندام برای مردان هستن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۷ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
چشم هروقت شما دچار انواع مشکلات شدی ما هم اهمیت نمیدیم چون دغدغه شغل داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۹ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اکثر مردم تو خیابان هی به هم مکن این چه وضعی است چرا بی حجابها را جمع نمی کنند هی بهم مگن چرا یه زن و دختر جوان باید خودشو اینطوری درمعرض دید قرار دهد چرا باید نجابت و پاکیش را اینگونه تباه کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۵ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
واقعا نمی فهمی چی میگی . حداکثر آمار بیکاران کشور , حدود 6 میلیون نفره . این افراد چند درصد 85 میلیون نفر جمعیت ایران هستند ؟؟؟؟؟ برو جمع کن خودت را .....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۲ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
دغدغه حجاب هم داشته باشیم منافاتی با سایر دغدغه های اساسی داره؟
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۹:۲۴ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
دغدغه شغل سر جای خودش، دغدغه حجاب هم سر جای خودش. حرفت مثل این می ماند که اگر دغدغه شغل داریم دیگه نباید دغدغه سلامتی داشته باشیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۵ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
اضافه شود مسکن، خودرو،امنیت،آموزش،ازدواج،برخورداری از حقوق اجتماعی...
Iran (Islamic Republic of)
محمدعلی
۱۰:۳۵ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
شغل یکی از دغدغه های مردمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۴ ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اکثر مردم ایران خواهان حجاب کامل اسلامی هستند چه شده که برای حفظ چند روز کرسی راستتان حکم خدا را زیر پا می گذارید و از چند لشه بی حجاب و بی بند وبار می ترسید خوبه روی سیم خاردار و یا در میدان مین که جوانان و نوجوانان عزیزمان در ساله‌ی جنگ انجام می دادندن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۷ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
اینا دوستان خودتون هستند، چاقو که دسته خودش رو نمی بره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۴ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
هههه مانیستیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
یعنی تو اکثر مردم ایران هستی؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۱ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
10:01چندتا راهپبمایی کیلومتری ببینی باورت میشه اکثریت را؟؟؟
وقتی مرجعیت با قانون حجاب موافق باشند همه مقلدین از قانون حجاب حمایت می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۱:۲۹ ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
به جای بقیه حرف نزن به لایک و کامنت نظرت نگاه کن فقط متوجه میشی
آخرین اخبار