سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز شنبه در جلسه شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)، با اشاره به اولویتهای کاری مطرح شده از سوی این شورا، بر اولویتسنجی در اجرای موارد مطرح شده متناسب با ضرورتها، نیازها و نیز اعتبارات و امکانات کشور تاکید کرد.
رئیس جمهور با اشاره به طرح برگزاری الکترونیک آزمون ورود به دانشگاهها افزود: این طرح باید به شکل دقیق مورد آزمایش قرار گرفته و حتی در برخی مناطق و استانها اجرا شود تا اشکالات و ایرادهای آن شناسایی و رفع شده و در زمان اجرای سراسری با مشکل مواجه نشود.
رئیسی همچنین با اشاره به طرح ارتقای کارآمدی سیاستگذاریها در حوزه جوانی جمعیت کشور با تاکید بر پاسخ گرفتن عملی از سیاستهای اجرایی جوان شدن جمعیت، تصریح کرد: قانون خوبی برای جوانسازی جمعیت تنظیم و تصویب شده، اما باید به شکل مرتب در عرصه اجرا مورد ارزیابی قرار گیرد تا ببینیم که جامعیت داشته یا نه؟
رئیس جمهور دستور بعدی جلسه یعنی راهکارهای تسهیل و رفع موانع اجرایی پژوهش و فناوری در کشور را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: بخشنامهها و دستورالعملها باید ناظر بر شرایط واقعی در میدان عمل، از جمله چیستی مشکلات و امکانات و ظرفیتهای موجود برای حل مشکلات تدوین شوند.
رئیسی در ادامه سخنانش با مفید توصیف کردن ایجاد سکوی نظام ایدهها و نیازها (نان) به عنوان پنجره واحد نظام ملی نوآوری کشور گفت: نکته بسیار مهم این است که به هیچ وجه نباید اجازه داد، سرعت پیشرفت و کسب مرجعیت علمی در کشور کند شده یا کاهش یابد.
رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بیش از ۱۰۱ هزار عضو هیئت علمی دانشگاهها و مراکز علمی، بر استفاده از این پشتوانه علمی برای سرعت بخشیدن به پیشرفت کشور در عرصههای مختلف صنعتی، کشاورزی، خدماتی و فناوری تاکید کرد.
توزیع مناسب فعالیتهای علمی و فناورانه با توجه به سند آمایش و تکمیل زنجیره ارزش افزوده در فعالیتهای علمی و فناورانه از دیگر تأکیدات رئیس جمهور در جلسه امروز شورایعالی علوم، تحقیقات و فناوری بود.
رئیسی همچنین با تاکید بر ضرورت لحاظ کردن تلاشها بر ارتقای علم و فناوری در اعطای امتیازات علمی و دانشگاهی، آن را در ترغیب پژوهشگران برای فعالیت در این عرصه و ارتقای مرجعیت علمی کشور موثر دانست.
رئیس جمهور در پایان با تاکید بر اینکه شورایعالی (عتف) باید طرحی نو دراندازد، اظهار داشت: مردم از این شورا انتظار دارند که کارها و اقدامات جدید و موثری را در ارتقای علمی و فناورانه کشور سامان دهد.
در این جلسه ۵ طرح شامل ۲ طرح اجرایی بلندمدت سرمایهگذاری کلان «ارتقای کارآمدی سیاستگذاری جوانی جمعیت کشور و برگزاری آزمونهای الکترونیکی سازمان سنجش و آموزش کشور» و نیز راهکارهای تسهیل و رفع موانع اجرایی پژوهش و فناوری در کشور، سکوی نظام ایدهها و نیازها (نان) به عنوان پنجره واحد نظام ملی نوآوری کشور و اصول ارزیابی نظام علم، فناوری و نوآوری کشور مورد بررسی و تایید قرار گرفت و مقرر شد با اعمال دیدگاهها و نظرات طرح شده، مصوب تلقی شوند.
رفت استانداری خوزستان شکایت کرد و ارجاعش دادن بازرسی بانک رفاه.
بازرس هم بش گفت چون رفتی شکایت کردی بانک بات لج کردن و حالا حالا وام بت نمیدن.
برگشت استانداری بشون گفت .اونا هم تو جواب بش گفتن بانک قدرت مافیاییه و تسلطی بش نداریم.
آقای رئیسی سلاااااام.
تا وقتی اوضاع اقتصادی و خصوصا مسکن درست نشود ،جمعیت جوان نخواهد شد. حساب دو دو تا چهار تاست. دستوری نیست.
چهل سالمه هنوز نتونستم از خونه بابام جدا و مستقل بشم.
بهتر نیست دولت اول یک فکری به حال ما بکنه بعد به فکر اضافه کردن نون خور باشه؟
اول به وام فرزندی رسیدگی کن
این همه جوان بیکار داریم، شما کارخونه بساز و کار ایجاد کن برای اینا، شما اقتصاد رو درستش کن، نگران جوانی جمعیت نباش،. ما خودمون زاد و ولد کردن بلدیم
خوب من که علاقه تعداد اولاد زیاد دارم اما پول IVF که تقریبا 40 میلیون هست ندارم این یک مسئله . خوب حالا اگه انشاالله فرزند گیر بیاد میمونه هزینه پوشک و شیر خشک.
خوب عزیزم حاج اقا رییسی با این وضعیت چطور من که دلم فرزند زیاد میخوام فرزند دار بشوم .
1 .اگه واقعا تو تله جمعیت قرار گرفتیم .
1. هزینه های دوره بارداری اعم از سونو تا هزینه ناباروری رایگان بشه
2.کارخانه دولتی پوشک راه اندازی بشه و تا دوسال رایگان پوشک در اختیار خانواده ها قرار گیرد
3. شیر خشک هم رایگان در اختیار خانواده ها قرار گیرد
وام برای هر فرزند 100 میلیون با اقساط بلند مدت و سود 4 درصد ..و چند تا ایتم خوب دیگه که واقعا طرف تشویق بشه به فرزند اوری تصویب کنید
.بسم الله اگه واقعا تو فکر پیری جمعیت هستید کار قشنگ و درست انجام بدید و نه در حد شعار باشه
اینم یه جور اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیته