اعظم فیروزی گفت: تا پایان امسال، ۵۱ هزار تن گوشت مرغ در استان کرمان تولید میشود که این میزان در ۶۸۴ واحد مرغداری این استان صورت می گیرد.
او افزود: این میزان گوشت مرغ تولیدی طی سه ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه پارسال برابری می کند. در حالی که با توجه به شرایط پیش آمده در سطح کشور و کاهش چشمگیر جوجه ریزی، این استان وضعیت نسبتا متعادلی را تجربه کرد.
فیروزی تصریح کرد: زنجیره کامل تولید و توزیع مرغ بعد از لاین شامل مرغ اجداد، مادر گوشتی، مرغداریهای گوشتی، کشتارگاهها و مرغ فروشیها، در سطح استان کرمان به صورت صنعتی شکل گرفته است، به طوریکه وجود ۱۲ کشتارگاه فعال و ۲ زنجیره تولید مرغ به عنوان زیرساخت این صنعت را پشتیبانی می کنند و مرغ کشتار شده روزانه در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.