معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تاکنون سه نفر به ابتلای قطعی به تب کریمه کنگو در هرمزگان شناسایی شده است.

عبدالجبار ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: همچنین تاکنون ۱۳ مورد مشکوک به این بیماری در استان شناسایی شده است.

او گفت: به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری شود.

ذاکری گفت: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: مردم به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند.

او گفت: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و همچنین جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد استفاده شود.

ذاکری گفت: همچنین پارسال ۴۱ مورد مشکوک و ۱۳ مورد قطعی ابتلا به تب کریمه کنگو در استان شناسایی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس بگیرند.

عامل تب کریمه کنگو کنه است و این بیماری علاوه بر تب شدید باعث کبودی و خون ریزی شدید بینی بر اثر بروز اختلالات انعقادی شده و در برخی موارد موجب مرگ می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.