میلاد صدرخانلو، رئیس مرکز توسعه تجارت پارک فناوری پردیس گفت: اهمیت توسعه اقتصادی با استفاده از ظرفیتهای بینالمللی یکی از عواملی است که سبب شده تا توسعه صادرات محصولات شرکتهای پارک فناوری به عنوان یکی از مهمترین دستاوردهای تعامل با طرفهای خارجی از اولویتهای پارک فناوری پردیس در همکاریهای بینالمللی این مجموعه قرار گیرد.
وی افزود: یکی از عواملی که میتواند پایداری شرکتهای فناور و توسعه اقتصادی کشور را تضمین کند، افزایش صادرات و ارزآوری شرکتهای دانشبنیان است.
صدرخانلو ادامه داد: نکته دیگر، رفع مشکل تامین تجهیزات و قطعات و تسهیل واردات مواد اولیه جهت تولید محصولات فناورانه است که از دستاوردهای مهم همکاریهای بینالمللی است و به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته است. طبیعی است که برخی فعالیتهای دانشمحور نیاز به قطعات و مواد اولیه دارد که واردات آن خود یک هنر در حوزه تجارت است تا هزینههای کمتری به کشور تحمیل شود و تولیدات بهتری شکل گیرد.
وی افزود: تولید مشترک و یا صادرات غیرمستقیم از دیگر مزایای همکاری با سایر کشورها است. بر همین اساس شرکتهای دانشبنیان ایرانی میتوانند با شرکتهای متناظر خود در خارج از کشور دست به تولید مشترک محصولاتی بزنند. این تولید مشترک میتواند منجر به ساخت محصولی با کیفیت شود که ارزآوری مطلوبی را به همراه دارد.
رئیس توسعه تجارت پارک فناوری پردیس خاطرنشان کرد: این فرآیند همان صادرات غیرمستقیم است که نتایج مطلوبی برای مجموعههای داخلی داشته و توسعه همکاریها در مناطقی مانند آمریکای لاتین، شرق آسیا و آفریقا برای استفاده از همین ظرفیت بالقوه در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: در شرایطی که کشور نیاز به توسعه تجارت دارد، چنین همکاریها و همافزاییهایی میتواند نتایج مثبتی داشته و چرخ صنایع کوچک و بزرگ کشور را به حرکت درآورد.